News

Directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din Dolj a murit în urma unui accident pe Dunăre. Barca în care se afla s-a răsturnat

Accident naval pe Dunăre. Barca în care se aflau doi pescari s-a răsturnat. Una dintre victime este directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din Dolj.
15.01.2022 | 20:07
Directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din Dolj a murit in urma unui accident pe Dunare Barca in care se afla sa rasturnat
Directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din Dolj a murit în urma unui accident pe Dunăre. Foto: Colaj Fanatik / Știri din Dolj și News.ro
ADVERTISEMENT

Directorul directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din județul Dolj a murit în urma unui accident tragic.

Bărbatul se afla la pescuit împreună cu încă un prieten atunci când barca în care se aflau s-a răsturnat în Dunăre.

ADVERTISEMENT

Barca s-a răsturnat în Dunăre. Un bărbat a murit, celălalt e în spital

Totul s-a petrecut în localitatea de Desa din județul Dolj, iar ceea ce trebuia să fie o zi relaxantă la pescuit s-a transformat într-o adevărată tragedie.

Barcă de pescuit în care se aflau cei doi bărbați s-a răsturnat, iar cel care a intervenit pentru a salva viața celor două persoane aflate la bord a fost un alt bărbat, aflat și el la pescuit, și care a fost martor la întreaga tragedie.

ADVERTISEMENT

Din păcate, pentru unul dintre bărbați nu s-a mai putut face nimic. Este vorba despre Claudiu Buzatu, directorul Spitalului de Psihiatrie Poiana Mare din județul Dolj, în vârstă de 42 de ani.

„În cursul acestei zile, polițiștii Postului de Transporturi Navale Calafat au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fluviul Dunărea, în dreptul localității Desa, o barcă de pescuit s-ar fi răsturnat.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit că, în eveniment a fost implicată o barcă de pescuit sportiv, în care se aflau doi bărbați de 40 și 42 de ani, ambii din județul Dolj și care s-ar fi răsturnat, cele două persoane fiind aduse la mal de un alt bărbat ce se afla și acesta la pescuit.

În urma evenimentului, bărbatul de 42 de ani a decedat”, a transmis IPJ Dolj.

Claudiu Buzatu nu a supraviețuit. Celălat bărbat din barcă a fost dus la spital

Informațiile de la fața locului arată că acesta era în stop cardiorespirator atunci când a fost scos din apă. Din păcate, medicii care au sosit la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta.

ADVERTISEMENT

În schimb, celălalt bărbat, în vârstă de 40 de ani, avea o stare mai bună de sănătate. El era în șoc hipotermic și un elicopter SMURD l-a preluat pentru a fi dus la spital.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar ancheta este în plină desfășurare pentru a se stabili toate datele referitoare la acest eveniment.

ADVERTISEMENT