Fotbal intern

Directorul sportiv de la CFR Cluj, dat afară pentru că nu a răspuns la un SMS trimis de patronul echipei! Cine îl înlocuiește

05.02.2019 | 14:49
Directorul sportiv de la CFR Cluj dat afara pentru ca nu a raspuns la un SMS trimis de patronul echipei Cine il inlocuieste

În timpul meciului jucat de CFR Cluj cu Hermannstadt, scor 1-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano, Nelu Varga, patronul campioanei României, i-a trimis un mesaj lui Cristian Panin, directorul sportiv al grupării din Gruia, dar nu a primit niciun răspuns, fapt care l-a făcut să îl înlocuiască pe acesta cu Marius Bilașco.

Conform celor de la Digi Sport, Nelu Varga i-ar fi trimis un SMS lui Cristian Panin imediat după ce Tătar a deschis scorul în meciul CFR Cluj – Hermannstadt, dar directorul sportiv al grupării din Gruia nu a văzut mesajul sau l-a ignorat, iar în echipa lui Antonio Conceicao nu s-a produs nicio schimbare. Se pare că finanțatorul ardelenilor a fost atât de supărat că a fost ignorat încât l-a dat afară pe fostul fotbalist.

Directorul sportiv de la CFR Cluj, dat afară pentru că nu a răspuns la un SMS trimis de patronul echipei

Marius Panin, fostul director sportiv de la CFR Cluj

Cel care îl va înlocui pe Cristian Panin la CFR Cluj este Marius Bilașco, 37 de ani, care s-a aflat printe cei care au plecat din Gruia în vară după ce Edi Iordănescu a fost dat afară de conducerea ardelenilor. Marius Bilașco a jucat echipe precum Argeș Pitești, FC Onești, Poli AEK, M. Baia Mare, Unirea Urziceni, Steaua, TJ Teda, Energie Cottbus și Rapid București. Acesta s-a retras din cariera de fotbalist profesionist pe 30 iunie 2013.

Cristian Panin se afla la CFR Cluj încă din 2005. În vârstă de 40 de ani, acesta a evoluat pentru campioana României până în 2013, iar de atunci a făcut parte din cadrul clubului. Nelu Varga a încercat să îl mai dea afară pe Cristian Panin în perioada când era antrenor în Gruia Dan Petrescu, dar Bursucul a intervenit și l-a salvat.

  • 2 selecții la echipa națională a României are Cristian Panin
  • 236 de meciuri, 5 goluri și 12 pase decisive are Cristian Panin pentru CFR Cluj