Directorul unei şcoli din Vaslui, băgat în comă de soţul amantei sale

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 15:24
Directorul unei şcoli din Vaslui, băgat în comă de soţul amantei sale

Directorul unei şcoli din Vaslui a ajuns în comă la spital, după o răfuială cu soţul presupusei amante. Rivalul său l-a desfigurat, potrivit România TV.

Agresorul s-a intors de curand din strainatate, unde fusese plecat la munca. Cand s-a intors acasa, a aflat ca sotia sa a avut o aventura cu directorul adjunct al scolii din localitate.

Furios, acesta l-a asteptat pe presupusul amant la iesirea dintr-un bar, l-a luat la bataie, l-a lovit de mai multe ori cu un par, pana cand l-a lasat inconstient pe jos. Speriat de fapta facuta, barbatul a sunat la ambulanta si a cerut ajutorul medicilor.

Barbatul a fost dus de urgenta la Spitalul din Iasi, unde a fost internat in coma.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×