ADVERTISEMENT
Life

Directorul Untold, indignat! “Vedem pelerinaj cu zeci de mii de oameni, dar festivalurile sunt interzise”

Directorul Untold este supărat din cauza faptului că autoritățile au permis organizarea unul pelerinaj, dar interzic festivalurile.
Autor: Anca Flondor | 23.05.2021 | 10:32
Directorul Untold, indignat! “Vedem pelerinaj cu zeci de mii de oameni, dar festivalurile sunt interzise”
Directorul Untold, indignat! “Vedem pelerinaj cu zeci de mii de oameni, dar festivalurile sunt interzise”. Sursa foto: evz.ro

Edy Chereji, director de comunicare Untold, este nemulțumit pentru că autoritățile au permis organizarea unui pelerinaj unde s-au adunat zeci de mii de persoane, dar interzic organizarea festivalurilor.

ADVERTISEMENT

Directorul de comunicare Untold spune că autoritățile tratează cu “dublă măsură” cele două evenimente, deși condițiile de organizare se aseamănă.

Directorul Untold, indignat

La Șumuleu Ciuc, sâmbătă, a avut loc cel mai mare pelerinaj de Rusaliile Catolice. Peste 40.000 de persoane au participat la evenimentul religios. După ce a văzut imaginile, Edy Chereji și-a exprimat nemulțumire printr-o postare pe contul său de socializare.

Acesta nu înțelege de ce autoritățile nu au aprobat organizarea festivalurilor de muzică, deși ar fi fost organizate în aceleași condiții.

ADVERTISEMENT

“Nu am nimic cu Biserica. De fapt, cu nici o biserică. Foarte bine că se organizează pelerinaje. Nu e primul și nici nu vă fi ultimul, pe timp de pandemie.

Dar nu am cum să nu fiu deranjat de dubla măsură cu care ne tratează autoritățile. Care e diferența, ca organizare, între pelerinajul de azi și un festival? Ai zice că e vorba tot de zeci de mii de oameni la un loc, tot aer liber, tot pandemie”, a scris Directorul de comunicare Untold.

Acesta specifică faptul că organizatorii festivalurilor de muzică au propus de la început ca toți participanții să fie vaccinați. Aceasta nu a reprezentat o condiție însă pentru pelerinaj.

ADVERTISEMENT

“Există, totuți, o diferență! Aceea că noi am propus ca la evenimentele noastre ABSOLUT toți participanții să fie persoane vaccinate, testate sau care au trecut prin boală!

Nu e revoltător pentru noi, cei care venim cu cele mai riguroase norme și soluții, plătim taxe și impozite, să fim restricționați pe motiv ca încă nu este sigur să organizezi evenimente cu mai mult de 500 de persoane, dar în același timp să stăm și să ne uităm la imagini cu zeci de mii de oameni, participând la un pelerinaj?”, a mai scris Chereji.

ADVERTISEMENT

Când se dă liber la festivaluri și concerte

Florin Cîțu a spus în urmă cu câteva zile că organizarea unor festivaluri mari precum Nerversea sau Untold va fi permisă după data de 1 august. Până atunci pot avea loc evenimente, dar cu un număr mult mai mic de spectatori.

“Sunt mulți tineri care merg la biserică, precum și la concerte. Dacă sunt responsabili, se vaccinează, se testează, de ce îi legați la un ochi și le astupați o ureche?”, a mai scris directorul Untold.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!