Disciplină copii: 4 greşeli pe care le repetă părinţii încercînd să-i cuminţească

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 18:31
Disciplină copii: 4 greşeli pe care le repetă părinţii încercînd să-i cuminţească

Educarea şi disciplinarea copiilor nu este o meserie tocmai uşoară. Până şi cei mai bine intenţionaţi părinţi comit greşeli. Greşeli care mai apoi se răsfrâng asupra copilului.
Tocmai de aceea ar fi indicat sa fim atenti la sfatul psihologilor, educatorilor, invatatorilor care au mai multa experienta in ceea ce priveste lucrul cu copiii.

„NU-ti mai bate sora!”, „NU mai strica jucariile!”, „NU mai trage cainele de coada!”, „NU ai voie la prize!” Ati numarat vreodata de cate ori spuneti NU copilului, in incercarea voastra de a-l disciplina? E drept, nici un parinte nu vrea sa se zica despre copilul lui ca este prost crescut sau needucat, dar cand i se spun prea multi NU, copilul devine imun.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×