Sport

Discurs de „Oscar” spus de Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – CFR Cluj: „Puneți mâna pe cupă să vedeți cum vibrează! Vrea să rămână aici”. Video

Laszlo Dioszegi a avut un nou discurs de „Oscar” pentru jucătorii săi înaintea partidei din semifinalele Cupei României Betano dintre Sepsi și CFR Cluj.
26.04.2023 | 22:10
Discurs de Oscar spus de Laszlo Dioszegi inainte de Sepsi  CFR Cluj Puneti mana pe cupa sa vedeti cum vibreaza Vrea sa ramana aici Video
Discurs de „Oscar” spus de Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vorbele sale au avut efect asupra fotbaliștilor, care au defilat pe teren în fața campioanei României, câștigând confruntarea fără emoții, scor 3-0, iar scorul putea să fie chiar mai mare, covăsnenii ratând mai multe ocazii bune, printre care și un penalty în prima repriză.

Discurs de „Oscar” spus de Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – CFR Cluj

Laszlo Dioszegi a avut un nou discurs de „Oscar” înaintea duelului dintre Sepsi și CFR Cluj, din semifinalele Cupei României Betano, mobilizându-și jucătorii să dea totul pe teren pentru a ajunge din nou într-o finală: „Domnilor, iată că a sosit momentul adevărului.

ADVERTISEMENT

Dacă ați pune mâna pe cupă, ați simți că aceasta vibrează. Și știți ce vrea să spună? Că vrea să rămână aici! Dar ca să rămână aici, în primul rând, astăzi trebuie să câștigăm.

Cupa merge săptămâna viitoare cu trenul la Sibiu, dar eu am luat bilet dus-întors, pentru că am încredere în voi și știu că se poate să jucăm din nou finala.

ADVERTISEMENT

Dacă fiecare, pune o bucățică din inima lui aici pe masă și se uită la cupa asta și își dă seama cât de importantă e cupa asta pentru noi, pentru club, pentru oameni, atunci nu există nicio echipă din România care să ne învingă astăzi”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Dați inima, dați totul și împreună putem învinge!”

„Dar vreau ca fiecare să dea totul, fie că e vorba despre 90 de minute sau 120 de minute, atât este… nu o să jucăm 150 de minute, nu o să jucăm 300 de minute. Dacă reușim să învingem, jucăm cu cupa pe masă la Sibiu.

ADVERTISEMENT

Nu întotdeauna cel mai bun învinge, un bun exemplu suntem noi ca club. Am fost atacați anul ăsta din 1000 de locuri, dar datorită voinței noastre am rămas pe picioare și datorită corectitudinii și adevărului o să rămânem pe picioare și de-acum înainte!”, a continuat Laszlo Dioszegi.

„Eu, tot staff-ul și toți cei care sunt în club avem încredere în voi! Știți, așa se spune că trebuie să aveți credință în Dumnezeu, dar zeci de mii de oameni au încredere în voi.

ADVERTISEMENT

Deci sunteți undeva un mic Dumnezeu! Demonstrați astăzi, dați inima, dați totul și împreună putem învinge. Haide, Sepsi!”, a mai spus patronul lui Sepsi.


  • 2,45 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „Se califică UTA” la meciul U Cluj – UTA 

ADVERTISEMENT