Fotbal intern

Discurs dur al lui Dan Petrescu la pauza meciului cu Academica Clinceni: “Nu vreți să vă închipuiți ce a fost în vestiar”

02.11.2019 | 22:56
Discurs dur al lui Dan Petrescu la pauza meciului cu Academica Clinceni Nu vreti sa va inchipuiti ce a fost in vestiar
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a reușit să învingă Academica Clinceni, scor 3-0 în etapa a 15-a din Casa Pariurilor Liga 1. La finele jocului din Gruia, Ciprian Deac a declarat că Dan Petrescu a avut un discurs dur la pauză, când era 0-0, iar asta i-a montat suplimentar pe jucători. De asemenea, internaționalul român spune că se aștepta la un meci dificil, dată fiind organizarea defensivă a echipei lui Ilie Poenaru.

Discurs dur al lui Dan Petrescu la pauză

CFR nu a reușit să marcheze în prima repriză a meciului cu Clinceni, iar Ciprian Deac recunoaște că discursul dur al lui Dan Petrescu de la pauză a fost decisiv în victoria obținută cu 3-0. Mai mult, Deac declară că moralul jucătorilor clujeni a fost afectat după înfrângerea de rundă trecută cu Poli Iași, dar acum, după această victorie, meciul cu Rennes va fi altfel abordat.

ADVERTISEMENT

Ne așteptam să fie un meci greu, știam că ei se închid foarte bine în defensivă, de asta nu am reușit să avem ocazii în prima repriză. În a doua parte au ieșit și ei la joc și am reușit să marcăm. Nu vreți să vă închipuiți ce a fost în vestiar, Dan Petrescu ne-a trezit, deși eram și noi conștienți că trebuie să muncim mult pentru victorie. Îmi doream mult să marchez și pentru fetița mea, astăzi împlinește cinci ani și vreau să-i dedic ei golul. Aveam nevoie neapărat de cele trei puncte, veneam după o înfrângere umilitoare la Iași, ne era rușine să ieșim pe stradă. Meciul cu Rennes e clar că va fi greu, dar noi, la meciurile importante jucate la Cluj, am reușit mereu să câștigăm“, a declarat Ciprian Deac.

Un alt marcator al CFR-ului, Lacina Traore, ajuns la două goluri de la revenirea la Cluj, declară că se aștepta la un joc dificil, dar jocul bun făcut în repriza a doua a contat decisiv în soarta celor trei puncte: “A fost o primă repriză deloc bună, Dan Petrescu ne-a spus că nu va fi deloc ușor, dar mă bucur că ne-am revenit în a doua parte. La al treilea gol am vrut să marchez după ce am driblat, dar eram obosit și n-am mai reușit“.

ADVERTISEMENT