News

Discurs surprinzător despre Mircea Badea. Ce a spus un fost membru CNA despre prezentatorul de la Antena 3

13.03.2021 | 17:50
Discurs surprinzator despre Mircea Badea Ce a spus un fost membru CNA despre prezentatorul de la Antena 3
ADVERTISEMENT

Radu Herjeu, cunoscut membru al CNA, a dezvăluit că are o relație mai aparte cu Mircea Badea, realizatorul de emisiuni TV faimos pentru că atrage mai mereu sancțiuni.

Cu toate acestea, Herjeu a dezvăluit că Mircea Badea s-a calmat în ultimii ani, cel puțin din punct de vedere al CNA, și, în consecință, primește cu mult mai puține amenzi ca în alți ani.

ADVERTISEMENT

Herjeu l-a apărat pe Badea într-o discuție cu Val Vâlcu la DC News, explicând că nu este și nu a fost niciodată certat cu jurnalistul de la Antena 3.

Mircea Badea, apărat de Radu Herjeu, membru CNA

”Postările tale sunt asemănătoare cu ce spune Mircea Badea, n-ar fi trebuit să vă certați”, i-a spus Val Vâlcu lui Radu Herjeu, iar răspunsul a lămurit situația.

ADVERTISEMENT

Dar eu nu m-am certat cu nimeni. Să știi că foarte multă lume se miră. Răspunsul e foarte simplu și eu i-am spus-o când a fost în fața noastră la CNA”, a răspuns Radu Herjeu.

”Dar de ce l-ați chemat la CNA pe Mircea Badea? Bănuiesc că are tone de sesizări, pentru că deranjează, pentru că lumea se răzbună”, a întrebat Val Vâlcu.

ADVERTISEMENT

”Nu l-am chemat, a vrut el să vină. A avut sesizări pe o emisiune și a vrut să vină. Uite că nu are. După ce în primii trei ani ai mandatului meu la CNA a luat destul de multe amenzi, în ultimii trei ani nu mai are sesizări decât foarte puține, pentru că și-a moderat foarte mult discursul”, a completat Radu Herjeu.

Cu toate că Val Vâlcu a remarcat cum Mircea Badea ar fi „mai acid” ca în alți ani, Herjeu a explicat de ce Badea nu mai este vizat în ultima perioadă de amenzile CNA. ”Nu mai folosește cuvinte precum ”nemernicul” sau javra””, a completat Radu Herjeu.

ADVERTISEMENT
Tags: