Sport

Video cu discursul fabulos al lui Jose Mourinho în vestiarul Generației de Aur: „Lui Răducioiu i-au dat lacrimile”

Jose Mourinho a avut un discurs fabulos în vestiarul Generației de Aur, chiar înainte de meciul de retragere, care l-a făcut pe Răducioiu să plângă de emoție.
28.05.2024 | 18:48
Video cu discursul fabulos al lui Jose Mourinho in vestiarul Generatiei de Aur Lui Raducioiu iau dat lacrimile
Ce DISCURS a avut Jose Mourinho in VESTIARUL Romaniei la meciul Generatiei de Aur
ADVERTISEMENT
28-05-2024
15:56

Jose Mourinho, discurs fabulos în vestiarul „Generației de Aur”

Jose Mourinho a fost prezent la meciul de retragere al „Generației de Aur” pe Arena Națională. „The Special One” a fost antrenorul Legendelor Lumii în meciul câștigat de „Generația de Aur”, scor 3-2. 

Înaintea fluierului de start, Jose Mourinho a mers în vestiarul „tricolorilor” și a ținut un discurs motivațional. La final, toți cei aflați în încăpere l-au aplaudat pe antrenorul portughez. 

La trei zile de la meciul de pe Arena Națională, au apărut atât imaginile din vestiar, cât și discursul fostului antrenor de la Real Madrid. „Vreau să vă spun două lucruri din inimă. Suntem mai mult sau mai puțin de aceeași vârstă, deci sunteți generația mea.

În timp ce am crescut, m-am îndrăgostit de fotbal, am început să lucrez în fotbal în cea mai bună perioadă a voastră. Așa că îmi aduc aminte totul despre cariera voastră, despre voi individual, îmi amintesc și am mult respect.

Am venit aici bineînțeles pentru că sunt prieten cu Giovanni (n.r. Becali), e mereu o plăcere să vin. Dar am venit aici pentru respectul pe care îl am pentru voi. Vreau să vă felicit pentru cei 30 de ani.

Fotbalul nu este mereu un bun tată, dar istoria nu o poate șterge nimeni. Istoria rămâne pentru totdeauna. Sper să vă bucurați de această seară, iar pentru mine este o onoare să particip”, au fost cuvintele lui Jose Mourinho. 

Jose Mourinho, discurs motivațional în vestiarul „Generației de Aur”

Giovani Becali a fost invitatul telefonic al lui Cristi Coste la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, unde au discutat despre meciul de retragere al Generației de Aur. Emisiunea poate fi văzută live, pe website, în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30.

Jose Mourinho, discurs de campion pentru campioni

Tehnicianul portughez a avut un speech motivațional și de apreciere la adresa componenților Generației de Aur. Deși era antrenorul adversarilor, Giovani Becali spune că impactul discursului a fost major printre foștii „tricolori“.

ADVERTISEMENT

„Întrebați jucătorii echipei naționale, în special pe Răducioiu, căruia îi veneau lacrimile, de speech-ul lui Mourinho. În vestiarul echipei noastre, unde am fost prezent. Zece minute, unde le-a spus că e mândru să participe la acest meci.

O generație care merita mult mai mult. Pentru acești mari campioni, și a mai zis niște cuvinte la care mi s-a ridicat părul pe mână. Întrebați-l pe Răducioiu, că eram aproape de el, ce le-a spus acestor mari campioni.

ADVERTISEMENT

Păcat că nimeni nu a înregistrat acest speech, ce poate să spună un antrenor tânăr încă, față de cei de 60-70-80 de ani. Întrebați-l pe Gică Popescu, pe Hagi, cum s-a comportat și la gală și aici.

Un om simplu, mă cunosc de 27 de ani cu el. M-am întâlnit de zeci de ori cu el, la Bruxelles când a jucat cu Manchester, și când era la Roma, și când era la Chelsea, când l-a avut pe Mutu. M-am dus și cu Popescu de două ori“, a spus Giovani Becali, în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Laude de la World Stars

Sebastian Frey i-a lăudat și el pe componenții Generației de Aur, chiar după meciul de pe Arena Națională. Meciul a doborât recordul de asistență all-time. Fostul portar francez a vorbit despre marele nume Hagi, printre altele.

„Mă uitam când eram mic la toți jucătorii și cu siguranță că aceasta a fost o generație specială, care va rămâne întotdeauna în istorie. Sunt mândru să joc ultimul meci al generației și totodată sunt fericit că am pierdut pentru că această generație merita victoria.

ADVERTISEMENT

Nu s-a mai întămplat să fie atâția suporteri pe stadion, sunt sigur că în cazul în care arena avea 100.000 de locuri, că se umplea fără îndoială. Mă uitam când eram mic la Campionatele Mondiale din 1994 și 1998.

Îmi amintesc părul lor blond de la CM din 1998 și golul lui Hagi din 1994 (golul legendar marcat împotriva Columbiei). Generația aceasta va deveni nostalgică pentru fanii fotbalului. Maradona din Carpați este respectat peste tot în lume”, a declarat Frey la finalul evenimentului.

Discursul fabulos al lui Jose Mourinho în vestiarul Generației de Aur

ADVERTISEMENT
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”