Sport

Discursul lui Gigi Mustață, analizat la Spotlight SuperLiga. „Datorită vouă, steliștilor!” Ce crede Vivi Răchită de momentul care a creat valuri

Gigi Mustață a ținut un discurs special în fața suporterilor de pe Arena Națională. Vivi Răchită a analizat cuvânt cu cuvânt ce a spus liderul galeriei FCSB.
15.05.2024 | 14:16
Discursul lui Gigi Mustata analizat la Spotlight SuperLiga Datorita voua stelistilor Ce crede Vivi Rachita de momentul care a creat valuri
Discursul lui Gigi Mustață, analizat la Spotlight SuperLiga. „Datorită vouă, steliștilor!” Ce crede Vivi Răchită de momentul care a creat valuri. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB a luat microfonul și a vorbit în fața suporterilor de la Peluza Nord pe Arena Națională la derby-ul cu CFR Cluj. Vivi Răchită a pus lupa la Spotlight SuperLiga pe momentul oferit de Gigi Mustață.

Discursul lui Gigi Mustață, analizat la Spotlight SuperLiga. „Datorită vouă, steliștilor!” Ce crede Vivi Răchită de momentul care a creat valuri

Gigi Mustață nu s-a mai putut abține la ceas de sărbătoare și s-a dezlănțuit pe Arena Națională la FCSB – CFR Cluj, scor 0-1. Liderul ultrașilor nu a ținut cont de războiul pentru identitate cu CSA Steaua, iar acest detaliu a creat controverse.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc tuturor. Vreau să vă mulțumesc tuturor! Vreau să salut peluza, în primul rând. Datorită vouă suntem aici. Datorită vouă, a suporterilor s-a format această Peluză Nord. Datorită vouă, că ați avut încredere în Peluza Nord, că iubiți această echipa!

Datorită vouă, datorită vouă, 50 și ceva de mii de oameni! Nu de oameni, chiar dacă cineva îți spune ceva, asta e, îți asumi, datorită vouă, ‘steliștilor’! Și acum 30 de ani, și acum 23 de ani, și acum 5 ani, tot aici am fost, lângă echipa asta! De aia vreau să cântați acum cu mine!”, a spus Mustață.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a intervenit și a analizat cuvânt cu cuvânt discursul lui Gigi Mustață de pe cel mai mare stadion al țării: „Știu că CNA a interzis televiziunilor sau site-urile ca FCSB să fie numită Steaua. Înseamnă că au hotărâre judecătorească, dacă sunt SC FCSB SA nu ai cum să le spui Steaua.

Normal că sunt niște instanțe, m-am uitat pe site-ul FCSB-ului și ei nu spun că au câștigat titlul cu numărul 27. Dacă Gigi Mustață, patronul, Meme Stoica spun că au câștigat titlul 27 să vedem pe site-ul FCSB-ului, de ce nu își asumă?”.

ADVERTISEMENT

„Le lipsesc numele și Ghencea! Meme Stoica este conștient că FCSB nu are 27 de titluri”

„Ai văzut declarația de la sfârșitul meciului, a spus că ei sărbătoresc numărul 27 de pe spatele tricoului lui Olaru. Meme Stoica este conștient că FCSB nu are 27 de titluri. Prima instanță s-a decis că între 1947- 1998 este palmaresul CSA. Cred că lucrurile acestea se vor termina când Înalta Curte de Casație și Justiție va da verdictul final, atunci nu ai ce să mai spui.

I-am spus lui Gigi Mustață că acestei echipe îi lipsesc două lucruri esențiale, numele și Ghencea. De ce nu au numele Steaua și joacă în Ghencea. Mi-a spus că dacă mă căsătoresc și iau numele soției nu mai sunt Vivi Răchită.

ADVERTISEMENT

I-am spus că tot Vivi Răchită sunt, dar stau în casa aia. Nu cred că are ce să pățească Mustață, nu este un oficial. În tribună poți să spui ce vrei”, a concluzionat Vivi Răchită la Spotlight SuperLiga, show-ul este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 15:30, în fiecare zi de marți.

Vivi Rachita, REACTIE SPUMOASA dupa ce FCSB A DOBORAT RECORDUL de fani pe Arena Nationala

ADVERTISEMENT