Fotbal international

Discursul motivaţional al lui Deschamps înainte de Belgia. “Dati totul să jucaţi finala!”

10.07.2018 | 17:52
Discursul motivational al lui Deschamps inainte de Belgia Dati totul sa jucati finala

La sfârşitul ultimului antrenament al naţionalei Franţei selecţionerul Didier Deschamps a ţinut un scurt discurs în faţa fotbaliştilor săi. Deschamps, despre care s-a spus la începutul turneului final că va pleca după încheierea competiţiei, este acum mai sigur ca oricând de scaunul său de selecţioner al Franţei, el fiind recordman la acest capitol, bifând meciul 80 la partida cu Argentina din optimi.

“Daţi totul ca să jucaţi finala Campionatului Mondial! Aveţi această şansă uriaşă cu care nu ştiţi dacă vă veţi mai întâlni vreodată. Nu trebuie să vă spun eu ce înseamnă această oportunitate pentru fiecare din voi. Daţi totul, daţi fiecare picătură de energie. Puteţi face un rezultat mare, să jucaţi o finală de Campionat Mondial, care înseamnă enorm în cariera unui fotbalist. Intraţi pe teren doar cu ideea că puteţi juca finala!”

Discursul lui Deschamps la finalul antrenamentului Franţei. Mbappe a fost jucătorul cel mai mult pus pe glume

Atmosfera la naţionala Franţei înaintea semifinalei cu Belgia, care se va juca la Sankt Petersburg, este destul de relaxată. Kylian Mbappe, poate şi datorită faptului că este foarte tânăr şi conştientizează mai greu ideea de presiune, a fost cel mai jovial dintre elevii lui Didier Deschamps, arătând că este gata pentru meciul vieţii sale. Mbappe este considerat coşmarul Belgiei din punctul de vedere al fostului selecţioner al “dracilor roşii”, Marc Wilmots, care se teme de faptul că fundaşii belgieni sunt bătrâni şi lenţi, adică exact ceea ce îi trebuie unui vitezist ca Mbappe.

Discurs motivațional al lui Deschamps înainte de Belgia. Selecţionerul vrea maxim de la fiecare jucător, pentru că nu oricîând poţi juca o finală de Campionat Mondia

 

Tags: