Fotbal intern

Cum şi-a dat demisia Nicolae Dică de la FCSB: “Nu mă agăţ de scaun. O să mă suni ca să mă întorc!”

23.12.2018 | 14:40
Cum sia dat demisia Nicolae Dica de la FCSB Nu ma agat de scaun O sa ma suni ca sa ma intorc

Gigi Becali a dezvăluit ce discuţie a purtat cu Nicolae Dică prin intermediul telefonului. După meciul FCSB – CFR Cluj, scor 0-2, în etapa 21 din Liga 1 Betano, patronul “roş-albaştrilor” a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe antrenorul în vârstă de 38 de ani. Acesta a recunoscut că a fost supărat în momentul în care i-a cerut lui Dică să îşi de demisia, dar nu dă niciun pas înapoi.

Deşi după meciul pierdut de vicecampioana României în faţa CFR-ului a dezvăluit că Nicolae Dică nu vrea să îşi dea demisia pentru că are de primit aproximativ 60.000 de euro, Gigi Becali şi antrenorul au ajuns la un acord duminică. Latifundiarul din Pipera susţine că Nicolae Dică i-a transmis că nu mai doreşte niciun ban pentru a-şi rezilia înţelegerea, dar l-a asigurat că în 2-3 ani o să îl caute pentru a se întoarce pe banca “roş-albaştrilor”.

Ce a discutat Gigi Becali cu Nicolae Dică

“Am vorbit cu Dică. Era supărat, o să mă întâlnesc cu el să vorbim. Aseară eram şi eu supărat. Probabil s-a supărat şi el dar nu aveam ce face”, a spus Gigi Becali. Întrebat dacă antrenorul este dispus să îşi rezilieze contractul fără să primească banii pe care îi are de luat, latifundiarul din Pipera a răspuns: “Da, el a spus ‘nea Gigi stai liniştit că eu nu mă agăţ de scaun şi de bani. Eu o să plec, îmi dau demisia şi gata’. Aşa e şi bine, el chiar mi-a spus: ‘Ai să vezi că peste 2-3 ani o să mă suni să mă aduci’. I-am zis să se ducă, să capete experienţă încă 2-3 ani şi aşa să fie. Pe mine mă doare sufletul”, a spus Gigi Becali, conform Telekom Sport.

Nicolae Dică le dă indicaţii elevilor săi

Gigi Becali este în căutarea unui antrenor pentru a-l înlocui pe Nicolae Dică. Pe lista latifundiarului din Pipera se află Mihai Teja, Dan Alexa, Laurenţiu Reghecampf, dar şi Dan Petrescu. Cele mai mari şanse să fie instalat pe banca tehnică a vicecampioanei României le are Mihai Teja, dar Gigi Becali speră să-l convingă pe “Burusc” să-i pregătească pe “roş-albaştrii”.

  • 40 de puncte a adunat FCSB în 21 de meciuri din sezonul 2018 – 2019 cu Nicolae Dică pe banca tehnică