Fotbal international

Discuția lui Simeone cu secundul a devenit virală! ”Vor zbura pumni în vestiar”

22.06.2018 | 13:00
Discutia lui Simeone cu secundul a devenit virala Vor zbura pumni in vestiar

Discuția pe care a avut-o antrenorul echipei Atletico Madrid, Diego Simeone, cu secundul său, German Burgos, după înfrângerea Argentinei în meciul cu reprezentativa Croației, din etapa a doua a Campionatului Mondial din Rusia, a devenit virală.

Cotidianul spaniol Marca a publicat o înregistrare audio a discuției dintre cei doi argentinieni, în care ”Cholo” Simeone aruncă vorbe grele la adresa celor din delegația ”pumelor” și îl critică pe portarul Willy Caballero.

Discuția lui Simeone cu secundul a devenit virală: ”Nu există lideri”

Ceea ce se întâmplă acum se perpetuează de mult timp. Sunt patru ani de anarhie, e dezgustător. Nu există lideri, nici la federație, nici la națională. Văd că echipa asta e pierdută, joacă foarte prost. Cum am făcut-o cu Croația trebuia să începem la fel și meciul cu Islanda, un adversar clar mai slab. E limpede că în vestiar vor zbura mulți pumni. Cineva trebuie să lupte, s-au risipit atât de multe mingi, opriți-vă odată!”, a spus Simeone în discuția cu secundul său de la Atletico Madrid care a devenit virală.

Diego Simeone încă mai speră în calificare și a făcut calculele pentru optimi: ”German, spune-mi adevărul, portarul ăsta ce caută aici? A comis-o cu Spania, a fost pe lângă și contra Italiei. E o rușine dacă nimeni nu realizează că n-are față de Mondiale. Dacă vrei să te faci de râs, mergi mai departe cu el. Cred, și sper să nu greșesc, însă Nigeria o să bată Islanda și avem șanse de calificare. Totul depinde de Islanda, să nu câștige niciunul din cele două jocuri”.

Portarul Willy Caballero după ce a gafat la primul gol marcat de croați. Diego Simeone a avut o discuție care a devenit virală cu secundul său de la Atletico Madrid, German Burgos, după înfrângerea Argentinei în meciul cu formația Croației
Portarul Willy Caballero după ce a gafat la primul gol marcat de croați. Diego Simeone a avut o discuție care a devenit virală cu secundul său de la Atletico Madrid, German Burgos, după înfrângerea Argentinei în meciul cu formația Croației

Argentina a fost învinsă, joi, la Nijni Novgorod, cu scorul de 3-0, de reprezentativa Croației, în etapa a doua a Grupei D de la Campionatul Mondial din Rusia. În urma acestui rezultat, croații și-au asigurat calificarea în optimi, în timp ce vicecampionii mondiali au nevoie de o minune pentru a trece de grupe.

Atacantul Sergio Aguero l-a atacat dur pe selecționerul Jorge Sampaoli la declarațiile de finalul meciului Argentina – Croația 0-3, din etapa a doua a Grupei D de la Campionatul Mondial din Rusia.

Jorge Sampaoli se afșă într-o situație dificilă,  mai mulți jucători cerându-i demisia după înfrângerea în fața Croației. În cazul în care va fi dat afară până la meciul cu Nigeria, pe banca tehnică a ”pumelor” va sta fostul campion mondial din 1986, Jorge Burruchaga, care în acest moment este managerul echipei naționale.

Calculele de calificare a naționalei Argentinei în optimile de finală sunt destul de simple, dar ”pumele” stau la mâna celorlalte rezultate din grupă. De asemenea, vicecampioana mondială are și handicapul unui golaveraj extrem de slab, un gol marcat și patru primite.