Discuţie Florin Bratu – Gabi Torje. “A recunoscut nişte scăpări!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
02/04/2018, 10:15
Discuţie Florin Bratu – Gabi Torje. “A recunoscut nişte scăpări!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Directorul general de la FC Dinamo Bucureşti, Ionel Dănciulescu, nu a negat faptul că internaţionalul român a avut probleme extrasportive şi a pierdut câteva nopţi înaintea meciului cu Juventus Bucureşti şi a dezvăluit că “Piticul” a avut o discuţie cu Florin Bratu.

”Luni va veni la antrenament. Am avut o discuţie cu el ieri. A fost o discuţie între Florin şi Gabi, eram şi eu acolo. I s-au reproşat nişte lucruri. A recunoscut şi el nişte scăpări ale lui. Nu ştiu dacă a pierdut nişte nopţi. El mi-a zis că a fost să ia nişte persoane, la anumite ore şi aşa mai departe. Nu am de unde să ştiu adevărul. Probabilitatea să nu fie în lotul pentru Botoşani e destul de mare. Singurul care va decide e Florin Bratu”, a spus directorul general din Ştefan cel Mare.

“Gabi e conştient că evoluţiile sale nu sunt cele mai bune!”

”Îmbucurător e că şi Gabi e conştient că evoluţiile lui nu sunt dintre cele mai bune. Trebuie să facă mai mult. Noi l-am adus pentru a fi un adevărat lider, din toate punctele de vedere. A avut evoluţii bune cu Chiajna şi Steaua, după care evoluţiile lui nu au mai fost cele pe care le aşteptam”, a mai spus Dănciulescu.

Închide ×