Simona Halep

Discuție în pandemie Simona Halep – Darren Cahill: „Am vorbit cu el și mi-a spus că ‘sunt nebună’”

14.04.2020 | 16:37
Discutie in pandemie Simona Halep  Darren Cahill Am vorbit cu el si mia spus ca sunt nebuna
ADVERTISEMENT

Simona Halep a dezvăluit o discuție amuzantă petrecută de curând între ea și antrenorul australian, în care Darren a făcut-o nebună. 🙂

Campioana de la Wimbledon se află în autoizolare la București, dar duce lipsa meciurilor spectaculoase de tenis pe care le reușește și îi este dor de felul în care Darren Cahill o încuraja meci de meci.

ADVERTISEMENT

Discuție în care Simona Halep a fost făcută nebună’ de către Darren Cahill

Simona Halep o discuție amuzantă cu Darren Cahill, care a făcut-o nebună: „Tot ce spune e special pentru mine. Mi-a spus multe lucruri, printre care că trebuie să rămân puternică psihologic; chiar azi am vorbit cu el și mi-a spus că ‘sunt nebună’.

Știam asta deja… dar, da (râde)… venind din partea lui capătă o altă importanță. Îmi dă mereu sfaturi bune și cred că voi asculta de el pentru totdeauna”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a vorbit despre metodele inovative ale lui Darren Cahill și despre cum a ajutat-o să fie mult mai veselă: „Darren m-a învățat să mă bucur de loviturile pe care le execut pe teren și să zâmbesc atunci când am ocazia.

Inainte, nu zâmbeam deloc pe teren, iar acum am învățat asta și mă relaxez mult mai bine. De la el am învățat cum să mă distrez pe teren”.

ADVERTISEMENT

„Lucrăm de 4-5 ani, așadar am învățat multe de la el în acest domeniu. E o persoana foarte relaxată, iar eu nu sunt, așa că încerc să ajustez acest lucru.

Dar e, de asemenea, foarte serios. Când trebuie să muncim, muncim, nu râdem, însă când e de râs, râdem”, a mai spus Simona.

ADVERTISEMENT

„Simona înseamnă hotărâre, etica muncii și profesionalism!”

Darren Cahill o laudă cu fiecare ocazie pe eleva sa, iar tehnicianul a descris-o în cele mai frumoase cuvinte pentru Australian Open: „Cred că faptul că a devenit campioană de Grand Slam i-a oferit încrederea necesară și eleganța pe care o are acum pe teren.

În ultimii cinci ani nu a terminat mai jos de locul patru. Se datorează hotărârii ei, eticii sale de muncă și profesionalismului său. Asta înseamnă Simona, e doar meritul ei că a reușit asta”.

ADVERTISEMENT