Lupescu, mesaj pentru Hagi: “Tu pleci când eu vreau să vin în ţară?”

Eduard Popa    Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
14/02/2018, 19:39
Lupescu, mesaj pentru Hagi: “Tu pleci când eu vreau să vin în ţară?”

Ionuţ Lupescu i-a transmis fostului coleg din “Generaţia de Aur” că speră că vor putea colabora pentru readucerea fotbalului românesc la un nivel foarte bun. Gheorghe Hagi a fost, în ultimii ani, omul care a produs cei mai mulţi fotbalişti în România, prin academia sa.

“Am vorbit acum câteva zile cu Hagi şi i-am zis ‘Gică, tu pleci? Că eu vreau să vin în ţară!’ A investit foarte mult, e foarte pasionat, dar cred că ar fi mare păcat pentru fotbalul românesc, fiindcă el a plecat pe un drum, un drum pe care sunt şi alţii.

Problema e că din ce este acum poate putem face un pahar mai mare. Problema fotbalului şi a sportului românesc trebuie să vină de la bază. Trebuie să facem o strategie care să fie pentru România.

Au făcut-o alte ţări: Ungaria, Franţa, Belgia. E o chestie de durată, dar a dat roade. Sunt sigur că vom găsi uşi deschise peste tot”, a povestit Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

În ultimele săptămâni, Gică Hagi şi-a exprimat în mai multe rânduri dezaprobarea pentru modul în care merg lucrurile în fotbalul românesc. Chiar a avertizat că ia în calcul să plece din ţară în cazul în care nu se va schimba ceva.

Ştirea MOMENTULUI

“Perlele” FCSB care se vor vinde pe zeci de milioane! Anunţul patronului

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.