Lupescu, mesaj pentru Hagi: "Tu pleci când eu vreau să vin în ţară?"

ionut lupescu, gheorghe hagi, frf, alegeri, viitorul

Imediat după ce şi-a anunţat candidatura pentru şefia FRF, Ionuţ Lupescu a discutat cu Gheorghe Hagi despre proiectul pe care acesta îl are la Viitorul.

Ionuţ Lupescu i-a transmis fostului coleg din "Generaţia de Aur" că speră că vor putea colabora pentru readucerea fotbalului românesc la un nivel foarte bun. Gheorghe Hagi a fost, în ultimii ani, omul care a produs cei mai mulţi fotbalişti în România, prin academia sa.

"Am vorbit acum câteva zile cu Hagi şi i-am zis 'Gică, tu pleci? Că eu vreau să vin în ţară!' A investit foarte mult, e foarte pasionat, dar cred că ar fi mare păcat pentru fotbalul românesc, fiindcă el a plecat pe un drum, un drum pe care sunt şi alţii.

Problema e că din ce este acum poate putem face un pahar mai mare. Problema fotbalului şi a sportului românesc trebuie să vină de la bază. Trebuie să facem o strategie care să fie pentru România.

Au făcut-o alte ţări: Ungaria, Franţa, Belgia. E o chestie de durată, dar a dat roade. Sunt sigur că vom găsi uşi deschise peste tot", a povestit Ionuţ Lupescu pentru Telekom Sport.

În ultimele săptămâni, Gică Hagi şi-a exprimat în mai multe rânduri dezaprobarea pentru modul în care merg lucrurile în fotbalul românesc. Chiar a avertizat că ia în calcul să plece din ţară în cazul în care nu se va schimba ceva.