Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Discuții aprinse pe tema „Boloca la națională”: „Avem nevoie de orice jucător în formă”

România se luptă pentru calificarea la Euro 2024, iar pentru asta trebuie să aducă cei mai buni jucători la lot. Printre reveațiile sezonului se numără Daniel Boloca, titular în Serie A, la Sassuolo.
04.10.2023 | 13:17
Discutii aprinse pe tema Boloca la nationala Avem nevoie de orice jucator in forma
MERITA Boloca CHEMAT LA NATIONALA Romanul, EROU in Inter - Sassuolo 1-2. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a scos 4 puncte din dubla cu Israel și Kosovo. După 1-1 cu Israel, Iordănescu a reușit să câștige cu 2-0 duelul cu naționala din Kosovo. Pentru a continua seria bună, pe viitor o opțiune viabilă pentru selecționerul Edi Iordănescu ar putea fi și Daniel Boloca, deși nu a fost convocat pentru „dubla” cu Belarus și Andorra. Acesta joacă meci de meci, în Serie A, la Sassuolo.

Boloca, piesa lipsă din angrenajul lui Edi Iordănescu?

“Eu am văzut pe Fanatik. Zice domne, Edi nu prea aduce jucători noi. Spuneți-i să aducă. Pe Boloca”, a spus Alin Buzărin, completat de Horia Ivanovici: “Nu contează, avem nevoie de orice Boloca la cum suntem acum”.

ADVERTISEMENT

“Era la Frosinone Boloca pe vremea aia. Era la promovare și nu prea era. A zis că nu prea îl interesează, au zis ok. Mai avem din aceștia ca tine. Îl avem pe Marius Marin, acolo joacă în zonă centrală.

Lasă-l acolo. Între timp, l-a chemat Mancini într-o chestie mai largă de vreo 70-80, cu Compagno, după a uitat de el l-a tăiat de pe listă, a rămas cu alții. Băi dacă fotbalul românesc își permite să nu îl ia pe unul care a bătut-o pe Inter pe Meazza și a fost titular…”, a completat Alin Buzărin.

ADVERTISEMENT

România ocupă locul secund în grupă

Tricolorii sunt pe loc de calificare la Euro 2024. Echipa lui Iordănescu are 12 puncte după primele 6 meciuri și se alfă la două lungimi distanță de liderul Elveția. România și Elveția sunt singurele echipe din grupă care nu au pierdut niciun meci. Confruntarea directă s-a terminat cu un spectaculos 2-2.

România a fost la un pas să piardă la masa verde duelul cu Kosovo. Partida a fost oprită timp de 45 de minute din cauza scandărilor politice din tribună. Meciul a continuat în final, însă tricolorii nu au scăpat de sancțiuni. România – Andorra se va juca fără spectatori majori. Copiii sub 14 ani vor avea voie pe stadion.

ADVERTISEMENT

Daniel Boloca este un mijlocaș de 1.88 înălțime care evoluează în Serie A pentru Sassuolo. În vârstă de 24 de ani, Boloca a debutat în prima ligă italiană după trei ani petrecuți în Serie B, la Frosinone. În acest an, Boloca a jucat 5 meciuri pentru Sassuolo ca titular.

Sassuolo ocupă locul 11 în Serie A cu 9 puncte în 7 meciuri jucate. Cel mai important rezultat al lui Boloca este victoria contra lui Inter Milano. Mijlocașul român a evoluat pe toată durata meciului și a termiant partida fără să fie avertizat de către arbitru. Inter – Sassuolo s-a terminat 1-2.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct, de la 10:30, în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Boloca poate juca pentru Romania

ADVERTISEMENT