Sport

Cristiano Ronaldo a ajuns la Manchester alături de impresarul Jorge Mendes. Vrea cu orice preț să plece de la United

Cristiano Ronaldo a ajuns la Manchester pentru negocierile finale cu cei din conducerea lui United. Sir Alex Ferguson va participa de asemenea la discuții.
25.07.2022 | 21:54
Cristiano Ronaldo a ajuns la Manchester alaturi de impresarul Jorge Mendes Vrea cu orice pret sa plece de la United
Cristiano Ronaldo se întoarce la Manchester pentru ședința decisivă. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT
26-07-2022
14:53

Cristiano Ronaldo, negocieri finale cu conducerea lui United

Cristiano Ronaldo a ajuns la Manchester unde va purta o discuție finală cu conducerea clubului cu privire la plecarea sa.

Starul lui United s-a antrenat la Lisabona, la baza de pregătire a naționalei Portugaliei și a acuzat probleme de familie în ultimele două săptămâni și nu a însoțit Manchester United în pregătire și la meciurile amicale din Singapore și Australia.

Sir Alex Ferguson ar fi de asemenea implicat în negocierile finale și încearcă să îl convingă pe starul portughez să continue pe Old Trafford.

Starul portughez urmează să aibă discuții cu conducerea „diavolilor roșii”, în care să își stabilească viitorul, ținând cont și de faptul că Manchester United nu va juca în următorul sezon de Champions League.

Cristiano Ronaldo se întoarce la Manchester pentru ședința decisivă

Cristiano Ronaldo se va întoarce la Manchester pentru a purta discuțiile finale cu șefii lui United, conducerea clubului încercând să îl păstreze și pentru următorul sezon pe „Old Trafford”, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Cristiano a avut un sezon bun pentru Manchester United, însă echipa nu s-a ridicat la nivelul său, ratând locurile care duceau în Champions League.

Mai multe echipe s-au interesat recent de situația lui Cristiano Ronaldo, iar presa din Anglia a anunțat că un club din Arabia Saudită ar fi pregătită să-i ofere portughezului cel mai mare salariu din istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT
  • 37 de ani are Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo nu a făcut parte din lotul pentru stagiul de pregătire al lui Manchester United

Manchester United a avut un stagiu de pregătire în Thailanda și Australia în această vară, însă Cristiano Ronaldo nu a făcut parte din lotul lui Erik Ten Hag:

„Situația este la fel ca săptămâna trecută. Aștept să văd dacă va veni alături de echipă. Încă nu știu unde este Cristiano. Dar dacă va veni, îl vom integra în echipă. Nu cred că îngrijorat este cuvântul potrivit.

ADVERTISEMENT

Mă concentrez pe jucătorii pe care îi am la dispoziție, care sunt într-o formă bună. Vrem să îmbunătățim spiritul de echipă”.

„Este obositor să joc într-un timp scurt la Bangkok, Melbourne și Perth, dar ne bucurăm de aceste zile. Nu în fiecare zi ajungem aici”, a declarat Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT

În sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a marcat nu mai puține de 24 de goluri și 3 pase decisive, în 38 de meciuri jucate pentru Manchester United, în toate competițiile.

  • 30.000.000 de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT