Life

Discuții tensionate între Kate Middleton și Prințul William. Are legătură cu fiul lor cel mare

Kate Middleton și Prințul William au avut discuții tensionate zilele acestea. Au fost legate de fiul lor cel mare, Prințul George.
11.07.2024 | 12:45
Discutii tensionate intre Kate Middleton si Printul William Are legatura cu fiul lor cel mare
Ce neînțelegeri au apărut între cei doi soți din familia regală britanică. Sursa foto: Womanandhome
ADVERTISEMENT

Prințesa Kate și Prințul William sunt din nou în centrul atenției după ce s-a aflat că au avut discuții destul de aprinse, zilele acestea. Au fost legate de fiul lor cel mare, Prințul George.  Se spune că Prințesa Kate ar fi rămas cu inima frântă în urma dialogului tensionat.

Ceartă între Kate Middleton și Prințul William legată de Prințul George

Catherine, Prințesă de Wales și soțul ei, Prințul William se gândesc la siguranța viitorului copiilor lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. De curând, ar fi început să se certe pe tema școlarizării Prințului George. Dorințele și viziunile lor sunt diferite.

ADVERTISEMENT

Prințul William și-ar fi exprimat intenția de a-l înscrie pe fiu la Eton College, acolo unde a învățat și el, când era mic, dar și fratele său, Prințul Harry. De altfel, William și Harry au marcat o schimbare a tradiției în familia regală britanică prin școala frecventată.

Până ca Prințul Harry și Prințul William să fie la Eton College, membrii de la Palatul Buckingham învățau la Gordonstoun, în Scoția. În prezent, cel care va fi urmașul Regelui Charles pe tronul Marii Britanii își dorește ca fiul său cel mare să-i calce pe urme când va fi major.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton s-a opus când a aflat despre dorința soțului. Motivul invocat de aceasta? Se teme că tânărul monarh va fi hărțuit, așa cum i s-a întâmplat ei când era la o școală de elită. Prințesa de Wales nu vrea să-și vadă deloc fiul suferind, potrivit mirror.co.uk.

”Kate crede că trimiterea lui George într-o instituție atât de înfundată, de rang superior, este împotriva tuturor eforturilor lor de a moderniza monarhia. Kate a fost mult timp în dezacord cu soțul ei în privința trimiterii lui, chiar dacă este tradiție”, a spus o sursă din interiorul familiei regale britanice.

ADVERTISEMENT

Kate Middleton a cedat insistențor Prințului William

După multe dezbateri, Kate Mddleton a cedat și a acceptat ideea Prințului William, dar nu foarte bucuroasă. De asemenea, Prințesa de Wales tot nu și-a luat îndatoririle de monarh, după ce în primăvară a anunțat că are cancer.

Până ca Prințesa Kate să dea trista veste, în spațiul public erau speculații pe această temă. Acestea au fost amplificate și de operația în zona abdominală pe care a suferit-o Kate în luna ianuarie. Și Regele Charles are cancer și urmează tratament pentru vindecare.

ADVERTISEMENT

Nu se cunosc detalii despre forma de cancer pe care o are Prințesa Kate, cert este că face proceduri de chimioterapie  așa cum ea a specificat lunile trecute. Sunt zvonuri cum că nu și-ar mai relua îndatoririle monarhice niciodată, având nevoie de un proces de vindecare ca la carte.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să...
România, țara extremelor: pericolul de care ar trebui să ne ferim, ca să nu ne păcălim încă o dată
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică...
Povestea elevului de la Centrul de Detenţie care a luat 10 la Matematică la Bac. Visează să dea la Drept
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a...
Cum a putut-o numi Monica Gabor pe fiica ei, după ce Irina a părăsit România, unde a venit pentru a-şi vedea tatăl la azil!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
HARTA URȘILOR din ROMÂNIA! Unde e PERICULOS să MERGI
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni....
Răsturnare de situație. De ce a murit tânăra atacată de urs la Bușteni. Medicii au stabilit totul
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Kate și William, pe urmele lui Meghan și Harry. Decizie șoc
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o...
Irina Columbeanu, criticată dur pe internet. Cum s-a filmat fiica lui Irinel într-o cameră de hotel din Milano. ”S-a dus inocența! Pe urmele mamei, din păcate”
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și...
„Răzbunarea noastră va fi crudă!” Partizanii din Crimeea amenință armata lui Putin și distrug rutele de aprovizionare cu armament
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le...
Secretul longevității Sofiei Vicoveanca, la 82 de ani: „Eu mănânc fructele, nu le storcesc pe față!”. De ce se ferește total, ca să nu-și distrugă vocea?