Sport

Diseară cântăm “Marseilleza”?! Cinci meciuri din Hexagon pe biletul zilei, pentru cotă 30!

În acest sezon, Ligue 1 este surpriza plăcută din top 5 campionate, așa că ne-am gândit să facem Turul Franței la... pariuri!
22.09.2021 | 14:13
Diseara cantam Marseilleza Cinci meciuri din Hexagon pe biletul zilei pentru cota 30
5 meciuri din Franța pentru cotă 30!
ADVERTISEMENT

Biletul zilei de ieri a fost foarte aproape de reușită. Din cele 8 meciuri, doar două ne-au încurcat! Beșiktaș 1 solist, cu scor final 3-3, după ce gazdele au condus cu 3-0 și Vaduz – Winterthur GG, cu scor final 2-0!

Pentru astăzi, încercăm să profităm de oferta suculentă, cu partide ca-n weekend, dar ne vom axa în special pe etapa din Franța! Poți să joci și tu alături de noi, mai cu seamă că SUPERBET are în acestă lună o …super-ofertă pentru tine!

ADVERTISEMENT

 Miza și speranța, cu meciuri din Franța!

În acest sezon, Ligue 1 pare să fie surpriza plăcută a pariorilor. Se marchează la foc automat, jocurile sunt foarte deschise, indiferent că vorbim de granzii PSG, Marseille sau Lyon, sau de mai puțin titratele Brest, Clermont, Strasbourg sau Lens.

Am ales 5 jocuri pe care le considerăm cele mai atractive pentru biletul nostru, deși am lăsat deoparte încă vreo două meciuri la fel de tentante. Montpellier – Bordeaux Psf1 sau Lille – Reims cu gazdele marchează minim două goluri (în cazul în care aceste ponturi vă fac cu ochiul mai mult decât cele alese de noi).

ADVERTISEMENT

OM, OL, Lens și PSG ne aduc victorie!

Evident că de pe bilet nu putea lipsi cea mai în formă echipă a momentului, Olympique Marseille, care evoluează în deplasare la Angers.

De la preluarea echipei de către Jorge Sampaoli, OM joacă un fotbal generos, care aduce și rezultate. Gruparea franceză a reușit să transfere în vară și câțiva fotbaliști interesanți precum Guendouzi, Saliba, Harit, Gerson, de la Fuente sau Cengiz Under, jucători de calitate pe care tehnicianul argentinian i-a îmbinat perfect cu lotul existent. În plus, Marseille a scos la rampă în aceste prime etape ale sezonului un atacant fenomenal, Bamba Dieng, un fotbalist despre care cu siguranță vom mai auzi.

ADVERTISEMENT
Bamba Dieng, atacantul-dinamită al lui Marseille!
Bamba Dieng, atacantul-dinamită al lui Marseille!

Angers este deja o nucă tare în Ligue 1, după două sezoane în care a navigat de la jumătatea clasamentului în sus. A început bine campionatul, dar a avut parte de un scurt-circuit serios etapa trecută, când a pierdut 1-4 pe teren propriu cu Nantes. Rămâne de văzut cât de mult va cântări această înfrângere în moralul jucătorilor sau, din contră, dacă eșecul nu va produce o răbufnire de orgoliu în trupa lui Gerald Baticle. Ținând cont și de jucătorii valoroși pe care Anvers îi are în avanposturi, vom miza la acest joc pe un pariu mai safe, x2 și 2+, la o cotă frumoasă de 1.95!

O altă echipă într-o formă foarte bună este Olympique Lyon! Trupa lui Peter Bosz a pierdut nemeritat etapa trecută pe Parc des Princes, cu galonata PSG. Lyonezii au jucat fără complexe, au avut momente bune în care au dominat mijlocul terenului, asta în condițiile în care au terminat meciul cu 5 jucători sub 20 de ani pe teren, printre care Ryan Cherki și Habib Keita, doi puști de 18 ani care au jucat de la egal la egal cu mult mai titrații adversari. Cu frustrarea că au pierdut meciul în minutul 90+2, OL va vrea cu siguranță să se răzbune pe accesibila Troyes, o echipă generoasă, care nu pune baricade în fața adversarului și practică un joc ofensiv. Se anunță un meci de goluri, iar 3+ este opțiunea noastră.

ADVERTISEMENT
Ryan Cherki (18 ani), noua stea a lui Lyon
Ryan Cherki (18 ani), noua stea a lui Lyon

Terminăm seria echipelor pe val cu Lens, surpriza plăcută a startului de campionat. Gruparea “sang et or” a cîștigat etapa trecută derby-ul cu Lille, 1-0, o victorie uriașă, ținând cont de rivalitatea dintre cele două cluburi. Este de așteptat ca trupa lui Franck Heise să continue evoluția bună din ultima perioadă în fața lui Strasbourg, o echipă de bătut, chiar dacă gazdele vor fi private de aportul galeriei spectaculoase de pe Stade Bollaert-Delelis, după incidentele grave din tribune, de la meciul cu Lille. Mizăm pe 1x+2, pentru cotă 1.72!

Tot goluri multe vor fi probabil și la Metz – PSG. După scandalul schimbării lui Messi, Pochettino poate sta liniștit. Leo este accidentat, deci antrenorul nu va mai avea bătăi de cap cu înlocuirile în atac, acolo unde, cel puțin pe moment, Mbappe și Neymar par mai în formă decât argentinianul. Metz este “încasatoare șefă” în acest start de sezon și are șanse mari să revină în Ligue 2.  Și, dacă a luat 3 etapa precedentă de la Strasbourg, probabil că un gol pe repriză încasat de la PSG, pentru o cotă de 1,85, este un pariu mai mult decât rezonabil.

Încheiem Turul Franței la…pariuri cu meciul din Principat. Monaco este o echipă inconstantă în acest sezon. Cu un duo formidabil la mijlocul terenului, Tchouameni – Fofana, cu 3 -4 jucători care pot face diferența în atac, monegascii au totuși prima șansă în fața lui Saint Etienne, echipă care a pierdut rușinos acasă etapa trecută, 1-2 cu Bordeaux. Nu vom risca pe o victorie a gazdelor, dar considerăm că monegascii au toate șansele să marcheze de minim două ori în acest joc, pentru o cotă de 1.65.

Aurelien Tchouameni, motorul lui Monaco de la mijlocul terenului
Aurelien Tchouameni, motorul lui Monaco de la mijlocul terenului

Cu Feyenoord 3+ și victorie Real, suntem pe val!

În completarea biletului, am ales un meci de goluri din Olanda După victoria incredibilă din etapa trecută, 3-0 pe terenul lui PSV Eindhoven, Feyenoord joacă acasă cu Heerenveen, o altă echipă în formă, cu o forță ofensivă apreciabilă. 3+ pare opțiunea perfectă la acest meci!

În fine, închidem biletul cu un solist simplu, Real Madrid – Mallorca 1, (cotă 1.32 la Super Extra)  de la ora 23, în speranța că vom rămâne la acea oră doar în acest joc.

Madrilenii nu mai au lotul din sezoanele precedente, dar îl au pe bancă pe Ancelotti, antrenorul perfect pentru perioada de reconstrucție în care se află Realul. Don Carlo nu știe de la etapă la etapă ce să mai improvizeze în apărare, dar cum, necum, cu Benzema într-o formă extraordinară și cu Vinicius renăscut, madrilenii s-au cocoțat deja pe prima treaptă din La Liga! Iar Mallorca nu pare în stare să le pună bețe în roate în această seară.

Am profitat așadar de cotele frumoase din Franța, am lipit Realul mare favorită și meciul de goluri din Olanda, și am creat un bilet de cotă 30, tocmai bun de plasat la SUPERBET! Noi am făcut-o deja, ai mai jos dovada și codul biletului!

Îl poți juca și tu alături de noi și poți profita și de oferta specială a cunoscutei case de pariuri!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

 

 

 

ADVERTISEMENT