News

Dispariție misterioasă a unui român din Anglia. Poliția a început căutările

08.04.2021 | 23:41
Disparitie misterioasa a unui roman din Anglia Politia a inceput cautarile
Un român a fost dat dispărut în Marea Britanie, Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un român a fost dat dispărut în Marea Britanie. Poliția Metropolitană din Londra a început căutările, a anunțat pe Facebook Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Numele lui este Marius Aionesei, este de naționalitate română, are părul brunet, înălțime medie și poartă ochelari. A dispărut cu mai mult de o săptămână în urmă. Nu se cunoaște cu ce era îmbrăcat în momentul dispariției.

ADVERTISEMENT

Poliția metropolitană din Londra a anunțat pe pagina oficială de Facebook că dispariția lui Marius este suspectă și că se face tot posibilul pentru găsirea lui. Au fost deja efectuate primele cercetări și a fost lansat un apel prin care Marius este rugat să îi contacteze.

Persoanele care dețin orice fel de informații despre dispariția lui Marius sunt rugate să apeleze poliția engleză la numărul de telefon 101 și să menționeze codul de referință Cad 7194/28Mar.

ADVERTISEMENT

Mai mulți români au fost dați dispăruți în străinătate

Nu este singurul caz similar. Luna trecută, Iulian Zăhărescu, în vârstă de 29 de ani, a dispărut în Italia din localitatea Zagarolo, de lângă Roma, unde locuia împreună cu părinții săi. Tatăl său l-a condus la stația de metrou Monte Compatri-Pantano, de unde a plecat spre Roma, însă de atunci nu au mai auzit nimic de el.

“A ajuns la Rebibbia, unde s-a văzut cu o persoană cu care avea o întâlnire legată de muncă. Aceeași persoană l-a condus apoi la San Basilio. Telefonul lui a încetat să mai sune la două zile după acea dată și de atunci este închis. Am așteptat câteva zile înainte să denunțăm dispariția pentru că speram că se va întoarce”, a spus Iuliana Zăhărescu, mama tânărului dispărut.

ADVERTISEMENT

Părinții au anunțat dispariția la poliția din Zagarolo și a fost imediat deschisă o anchetă. Nu s-au oprit însă aici, ci au mers mai departe la renumita emisiune TV de pe Rai 3, “Chi l’ha visto?”, fără nici un rezultat.

“Cunoaște bine orașul, circulă cu metroul și autobuzele pentru a se deplasa dintr-o parte în alta. De aceea vom merge și vom lipi afișe cu el și în stațiile de metrou. Ajutați-ne să-l găsim”, a transmis mama de origine română.

ADVERTISEMENT

În acest caz, finalul a fost unul fericit, pentru că Iulian Zăhărescu s-a întors singur acasă după 10 zile.

ADVERTISEMENT