News

DISPERATĂ! Ce sacrificii face soţia lui Schumi ca să îl ţină în viaţă

Recuperarea lui Michael Schumacher se face anevoios, chiar dacă tratamentele costă o avere. Conform presei germane, familia lui Schumacher cheltuie anual 13 milioane de euro pe an cu tratamentul şi...
10.05.2015 | 00:00
DISPERATĂ! Ce sacrificii face soţia lui Schumi ca să îl ţină în viaţă

Recuperarea lui Michael Schumacher se face anevoios, chiar dacă tratamentele costă o avere. Conform presei germane, familia lui Schumacher cheltuie anual 13 milioane de euro pe an cu tratamentul şi un asemenea efort financiar nu avea cum să nu se simtă în economiile familiei fostului campion mondial. 

Corinna Schumacher, soţia lui Michael, a vîndut de curînd avionul privat al familiei, în valoare de 35 de milioane de euro, dar şi o casă de vacanţă, anunţă revista germană Bunte. Avionul era pilotat de Michael, care din păcate, are şanse infime să îşi revină complet după accident.

Recuperarea decurge greu, în permanenţă 15 specialişti avînd grijă de fostul campion mondial. Sursa citată scrie că e de aşteptat ca familia lui Schumi să vîndă şi casa de vacanţă de la Meribel, locul în care a suferit teribilul accident la schi, în finalul anului 2013.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri