Sport

Dispută aprinsă în direct la TV din cauza stadionului Ghencea! Gabi Balint a izbucnit: „Nu te fă că nu știi! E o problemă să joace FCSB”

Gabi Balint și Ilie Dumitrescu au avut o discuție aprinsă pe tema posibilității ca FCSB să joace în ultima etapă contra CFR-ului pe stadionul din Ghencea.
03.05.2022 | 08:54
Disputa aprinsa in direct la TV din cauza stadionului Ghencea Gabi Balint a izbucnit Nu te fa ca nu stii E o problema sa joace FCSB
Dispută aprinsă în direct la TV din cauza stadionului Ghencea. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Aceștia s-au contrat cu Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de la TV DigiSport, care nu este de acord cu situația de față, adică cea în care „roș-albaștrilor” le este refuzat dreptul de a juca în Ghencea.

Dispută aprinsă în direct la TV din cauza stadionului Ghencea

Gabi Balint și Ilie Dumitrescu au avut o dispută aprinsă în direct la TV, pe tema șanselor ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea în ultima etapă din campionat:

ADVERTISEMENT

Radu Naum – Dacă ar juca FCSB cu CFR…

Gabi Balint – E o problemă, nu te fă că nu știi. Cei de la club trebuie să iasă și să ofere o poziție clară în privința acestui lucru. Eu din câte știu, stadionul nu a fost închiriat nici la meciul României.

Ilie Dumitrescu – Cei din club, trebuie să apară și să spună că nu există cadru legal. Trebuie o ordonanță, nu știu, în care să se spună că stadionul poate fi închiriat pentru o sumă de.

ADVERTISEMENT

Radu Naum – Am înțeles, dar vin cu o întrebare, cât mai durează să facă o grilă? Un an, doi ani, un deceniu, un secol?

Ilie Dumitrescu – Nu știu, întreabă-i pe cei în măsură Până acum, stadionul e dat pe gratis pentru rugby și pentru meciurile naționalelor.

ADVERTISEMENT

„E stadionul lor, e voie să joci rugby pe gratis!”

Gabi Balint a continuat și a explicat de ce este voie să joci rugby gratis pe noua arenă din Ghencea: „E stadionul lor, e voie să joci pe gratis rugby”.

Ilie Dumitrescu – Nu sunt specialist, dar trebuie să se dea o grilă pentru toată lumea și atunci începi să închiriez, că ești obligat, că altfel ar fi un abuz discret.

ADVERTISEMENT

Radu Naum – Nu mai bine faci ceva să joace doar CSA Steaua pe stadionul ăsta?

Gabi Balint – Pe vremea mea nu mai zicea nimeni nimic!

Radu Naum – Pe vremea ta, erau altfel lucrurile…

Ilie Dumitrescu – Cred că lucrurile se vor clarifica și în zona asta.

Gabi Balint – Se vor clarifica în ritmul în care se clarifică lucrurile la noi

Radu Naum – Se vor clarifica în absurd

Gabi Balint – Nu e ușor să iei niște decizii

Radu Naum – Fiecare și-a făcut după cum a putut… foarte interesant, mai multe Steaua, mai multe Craiova, mai multe Dinamo…


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – FCSB: 2,85 este cota pentru „ 2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT