Sport

Dispută aprinsă la TV pe subiectul Dinamo! Contre între Ionuț Angheluță și Ilie Dumitrescu: „Au jucători de Liga 2” / „Îl ai ca reper pe Kante”

Ionuț Angheluță și Ilie Dumitrescu au avut o dispută aprinsă la TV pe subiectul Dinamo.
01.10.2021 | 21:36
Disputa aprinsa la TV pe subiectul Dinamo Contre intre Ionut Angheluta si Ilie Dumitrescu Au jucatori de Liga 2  Il ai ca reper pe Kante
Dispută aprinsă la TV pe subiectul Dinamo! Contre între Ionuț Angheluță și Ilie Dumitrescu: „Au jucători de Liga 2” / „Îl ai ca reper pe Kante”. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Comentatorul TV a susținut că lotul lui Dinamo nu este bun pentru prima ligă, ci pentru eșalonul secund din România, în timp ce Ilie Dumitrescu l-a contrazis spunând că Dinamo are jucători buni.

Discuția a continuat, Ionuț Angheluță menținându-și punctul de vedere, iar „Mister” a glumit și i-a spus că atunci când îl ai ca reper pe N’Golo Kante este greu să îi mai vezi și pe alți jucători din campionatul intern la un nivel bun.

ADVERTISEMENT

Dispută aprinsă la TV între Ionuț Angheluță și Ilie Dumitrescu pe subiectul Dinamo

Ionuț Angheluță și Ilie Dumitrescu au avut o dispută aprinsă pe subiectul Dinamo, la TV DigiSport, comentatorul spunând că formația din „Ștefan cel Mare” are un lot de liga a doua, în timp ce „Mister” susține că dinamoviștii au jucători buni.

Ionuț Angheluță – Dinamo are jucători de Liga 2!

Ilie Dumitrescu – Are jucători buni, de primă ligă!

Ionuț Angheluță – Ba nu, sunt jucători de liga a doua!

Ilie Dumitrescu – Dacă tu îl ai ca reper pe Kante, atunci înțeleg!

Ionuț Angheluță – Nu. Eu zic că dacă te bați la retrogradare cu ei sunt buni, dar atât. Nu mi se pare un lot bun pentru a juca în prima ligă.

ADVERTISEMENT

„De ce nu-l aduc pe Cornel Dinu aproape de echipă?”

Tot despre subiectul Dinamo au discutat și Vasile Miriuță cu Ioan Ovidiu Sabău, care se întrebau de ce nu este adus aproape de echipă Cornel Dinu, care ar putea fi util la problemele „câinilor”.

Vasile Miriuță a glumit și a spus că a fost în cărți pentru a prelua Dinamo, doar că „aceste cărți erau făcute invers”. Mircea Rednic este antrenorul „câinilor”, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Domnul Badea a fost mereu omul care rezolva probleme atunci când apăreau, el are relațiile lui, bani cu care să contribuie. Cine ar fi putut să vină în momentul acesta la Dinamo?

Nu știu de ce nu l-au adus pe mister Dinu la echipă, eu cred că e o greșeală că nu e adus aproape de echipă, ar fi de folos”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV LookSport.

ADVERTISEMENT

„Poate Miriuță, corect! Eu când am fost la Dinamo, chiar mă consultam cu mister. Vorbeam cu el, primeam sfaturi utile, e tobă de fotbal, știe fotbal cât pentru 20 de ani. Am fost în cărți la Dinamo, dar cărțile s-au făcut invers”, a spus și Vasile Miriuță.

ADVERTISEMENT