Sport

Disputa FCSB – CFR Cluj pentru Budescu, ironizată de Gigi Becali: „Se duce la Șumudică. Îi dă 40-50 de mii”

Patronul roș-albaștrilor lansează un nou tir de ironii la adresa rivalei CFR Cluj în disputa pentru Constantin Budescu: „Îi dă 40-50 de mii de euro”.
21.07.2021 | 20:31
Disputa FCSB  CFR Cluj pentru Budescu ironizata de Gigi Becali Se duce la Sumudica Ii da 4050 de mii
ADVERTISEMENT

După aducerea lui Denis Alibec, împrumutat de la Kayserispor, Marius Șumudică îl vrea la CFR Cluj și pe Constantin Budescu, pentru a reclădi astfel tandemul cu care Astra a cucerit titlul în 2016. Chestionat pe marginea subiectului, Gigi Becali nu a ratat ocazia să arunce „săgeți” în direcția rivalilor.

Dacă vine în vara asta, îl ia Șumudică, îi dă salariu 40-50 de mii de euro. Eu nu am atâția bani”, a comentat, în stilul caracteristic, patronul FCSB-ului, amuzându-se copios pe seama acestor zvonuri.

ADVERTISEMENT

Ajuns la 32 de ani, „Budi” se află încă sub contract cu saudiții de la FC Damac, echipă pe care a reușit in extremis să o salveze de la retrogradare în stagiunea precedentă, cu opt pase decisive. Mai mult decât atât, salariul uriaș pe care îl încasează în Arabia Saudită face aproape imposibilă revenirea sa în campionatul românesc.

Gigi Becali se amuză pe seama rivalilor de la CFR Cluj în disputa pentru Budescu

Nu știu dacă revine Budescu. Mi-a zis că vine la noi. Dar el se duce și la Șumudică dacă e. Că ăia au bani… Mie mi-a zis, ‘nea Gigi, vin’, dar CFR Cluj e mai bogată, dă salarii mari…

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că dacă pleacă de acolo vine la mine. Dar dacă vine în vara asta îl ia Șumudică, îi dă salariu 40-50 de mii de euro. Eu nu am atâția bani.

La mine, la Becali, nu mai există să înghețe picioarele, eu nu îmi bat joc de banii mei și de banii pe care mi i-a dat Dumnezeu, m-ai înțeles? Păi, da, îl știu pe Budescu, dar nu îi dau eu 40 de mii pe lună, că nu sunt nebun.

ADVERTISEMENT

Decât să-i dau 40 de mii pe lună unui jucător… Nu acum! Dacă la anul, de exemplu, mă duc în Liga Campionilor, iau 40 de milioane, ridic puțin, mă duc la 25 – 30 de mii.

Dacă apoi iarăși mai vând vreun jucător cu 30 de milioane, 70 de milioane, 100 de milioane, de exemplu pe Tavi Popescu, da, atunci ridicăm la 30-40 de mii”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Todoran recunoaște: „Ca antrenor, mi l-am dorit pe Budescu”

În schimb, Dinu Todoran s-a declarat încântat de posibilitatea ca Budescu să ajungă în această vară sub comanda sa. Decizia finală în privința acestui transfer îi aparține, însă, patronului.

Suntem bine pe toate compartimentele. Ca antrenor, mi l-am dorit pe Budescu, dar totul depinde de domnul Becali. Am avut o discuție cu dânsul, Crețu va fi mijlocaș”, a explicat tehnicianul vicecampioanei la conferința premergătoare meciului cu Șahtior Karagandy, din turul II al Conference League.

Nici Alibec nu și-a putut convinge prietenul să revină în România

În altă ordine de idei, Denis Alibec a încercat, imediat după oficializarea transferului său la CFR Cluj, să-l aducă și pe Constantin Budescu în Gruia, dar răspunsul său i-a spulberat, cel puțin pentru moment, orice speranță.

Vrem să ne calificăm în Champions League sau în Europa League și să ne batem la campionat. Am venit să îi susțin, să îi ajut, să facem performanță foarte bună în continuare.

Sunt bine din punct de vedere fizic. Abia aștept să începem meciurile. Am vorbit cu Budescu, i-am propus să vină, dar mi-a spus că mai are contract și nu poate să plece de acolo. Mi-aș dori să vină și el, dar nu este decizia mea. Poate pe viitor”, a mărturisit atacantul la sosirea în țară.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Șahtior Karagandy: 2,05 este cota pentru „Sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT