Fotbal international

Disputa lui Neymar cu fanii Serbiei la Campionatul Mondial! Cum i-a incitat starul brazilian pe suporteri. Video

Neymar Jr. a avut o dispută cu fanii Serbiei chiar în timpul confruntării de la Campionatul Mondial din Qatar, când s-a dus să execute un corner.
24.11.2022 | 22:36
Disputa lui Neymar cu fanii Serbiei la Campionatul Mondial Cum ia incitat starul brazilian pe suporteri Video
Disputa lui Neymar cu fanii Serbiei la Campionatul Mondial. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Starul brazilian s-a dus să execute un corner, moment în care fanii Serbiei au început să-l huiduie, iar Neymar le-a făcut semn că nu îi aude bine pe aceștia.

Disputa lui Neymar cu fanii Serbiei la Campionatul Mondial

Neymar a avut o dispută cu fanii Serbiei în timpul confruntării de la Campionatul Mondial din Qatar, atunci când s-a dus să execute un corner.

ADVERTISEMENT

Starul brazilian a fost huiduit și fluierat de suporterii sârbi pe toată durata meciului, iar acesta le-a făcut fanilor să strige mai tare, pentru că nu îi aude.

Momentul s-a petrecut la scorul de 0-0, Brazilia deschizând scorul în minutul 62 prin Richarlison, care a urmărit o minge respinsă de portarul sârbilor.

ADVERTISEMENT

Tot fotbalistul lui Tottenham a majorat scorul în minutul 75, după o „foarfecă” de senzație, fără speranțe pentru Vanja Milinkovic-Savic. Ambele goluri ale lui Richarlison au fost venite după două pase decisive ale lui Vinicius Jr, starul lui Real Madrid.

Neymar a rămas fără tricou în prima repriză

În prima repriză, Neymar a avut un duel cu Sasa Lukic, iar mijlocașul lui Torino i-a tras tricoul peste cap starului brazilian, care și-a scos ulterior tricoul pentru a-l aranja din nou.

ADVERTISEMENT

Nu a existat niciun conflict între cei doi, Sasa Lukic s-a întors către colegii săi, în timp ce Neymar și-a continuat meciul fără să privească înspre adversar. Neymar a fost înlocuit în minutul 80 cu Antony, mijlocașul lui Manchester United.

 

Neymar are un sezon bun la PSG, cu 15 goluri marcate și 12 pase decisive în 20 de meciuri jucate în toate competițiile pentru campioana Franței.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, la națională, Neymar a strâns 122 de selecții, reușind să înscrie 75 de goluri, însă statistica se poate modifica oricând odată cu meciurile Braziliei de la Campionatul Mondial din Qatar.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Neymar, conform transfermarkt.com
  • 30 de ani are Neymar
ADVERTISEMENT
Tags: