News

Distracție periculoasă pe străzile din Satu Mare. Câțiva tineri, filmați cu mai multe arme albe într-o mașină

Câțiva tineri din Satu Mare au pus la cale o distracție periculoasă pe străzile din oraș. Aceștia au fost filmați cu mai multe arme albe în timp ce se aflau într-o mașină.
30.04.2022 | 17:10
Distractie periculoasa pe strazile din Satu Mare Cativa tineri filmati cu mai multe arme albe intro masina
Mai mulți tineri din Satu Mare, filmați cu arme albe într-o mașină. Sursa foto: captură presasm.ro
ADVERTISEMENT

Au fost imagini greu de explicat surprinse în urmă cu două zile pe o stradă din municipiul Satu Mare. ”Eroi” au fost mai mulți tineri ieșiți la ”distracție”.

Mai mulți tineri din Satu Mare, filmați cu arme albe într-o mașină

În noaptea de joi spre vineri, mai mulți tineri din Satu Mare au decis să se ”distreze” într-un mod original, dar extrem de periculos.

ADVERTISEMENT

Aceștia s-au filmat și au postat pe o rețea de socializare mai multe clipuri video în timp ce scoteau pistoale (care ulterior s-au dovedit a fi brichete) și mai multe bâte din mașină și le ”fluturau” (VIDEO).

Într-o primă fază, cum niciun echipaj de poliție nu era prin preajmă să-i depisteze, tinerii nu au putut fi pedepsiți pentru gesturile inconștiente făcute la volan.

ADVERTISEMENT

Ei au uitat însă un aspect esențial: s-au postat în mediul online, care e public și poate ajunge ușor la ochii oamenilor legii. Acest lucru s-a și întâmplat.

Poliția din Satu Mare s-a autosesizat și a aplicat amenzi uriașe

Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare s-a sesizat din oficiu în legătură cu această filmare postată pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Pentru inconștiența lor, tinerii s-au ales cu amenzi de 1.740 de lei. Poliția a constatat că dispozitivul ce semăna cu un pistol era, de fapt, o brichetă.

”La data de 29 aprilie, Inspectoratul de Poliție al Județului Satu Mare s-a sesizat din oficiu despre o filmare postată pe rețelele de socializare, iar, în urma efectuării de verificări, s-au constatat următoarele:

ADVERTISEMENT

În noaptea de 28-29 aprilie, patru tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, din Satu Mare, care se deplasau cu un autoturism de culoare închisă pe principalele artere ale municipiului Satu Mare, au ieșit parțial din vehiculul aflat în mișcare, având fețele acoperite și ținând în mâini obiecte contondente, precum și un dispozitiv ce părea a reprezenta un pistol.

Polițistii au stabilit că dispozitivul susmenționat era de fapt o brichetă în formă de revolver, astfel că în cauză au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, conform Ordonanței de Urgență a Guvernului numărul 195/2002, în valoare de 1.740 de lei”, a anunțat IPJ Satu Mare, conform Gazeta de Nord.

ADVERTISEMENT
Tags: