Sport

EXCLUSIV / Stelist, DISTRUS de ALCOOL şi jocuri de noroc!

Steaua, cel mai titrat club din România, este o rampă de lansare pentru mulţi juniori. Aşa a crezut şi Alex Târnovan, jucător care nu a ştiut însă să profite de angajamentul din Ghencea,...
05.09.2014 | 00:06
EXCLUSIV  Stelist DISTRUS de ALCOOL si jocuri de noroc

Steaua, cel mai titrat club din România, este o rampă de lansare pentru mulţi juniori. Aşa a crezut şi Alex Târnovan, jucător care nu a ştiut însă să profite de angajamentul din Ghencea, ba din contră. După o perioadă în care a bifat doar două partide în Ghencea, el a fost împrumutat la Gaz Metan! 

Nici la Gaz Metan, jucătorul de 19 ani nu a reuşit să se impună ca titular. Mai mult, el a intrat în dizgraţia tehnicianului Cristi Dulca. Viaţa extrasportivă a jucătorului a umplut paharul, iar  tehnicianul a decis să-l pedepsească pentru că absenta la antrenamente. De patru meciuri, Târnovan nu a mai prins echipa!

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-OTELUL GALATI, CUPA ROMANIEI TIMISOREANA (5.12.2013)

Trecutul lui Târnovan: copil de nota 10

Originar din Bistriţa, Alexandru Târnovan a fost adus de Gheorghe Hagi la Academia lui de Constanţa. La vremea respectivă, cînd avea 15 ani, Târnovan era un elev premiant. Continuarea este relatată de cei care au lucrat cu tînărul mijlocaş la Viitorul Constanţa. “În prezent, este schimbat la 180 de grade! Cînd era aici, îl simţeai numai pe teren, cînd avea execuţii superbe. În rest, un băiat cu bun simţ şi un elev care nu ştia ce e nota 7. Îi respecta pe toţi, nu intra în conflicte, aveai numai cuvinte de laudă. Din păcate, totul s-a schimbat în Bucureşti…”, punctează, enigmatic, surse din anturajul echipei constănţene.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-PANDURII TARGU JIU, LIGA 1 (12.05.2014)

Prezentul jucătorului stelist: alcool şi jocuri de noroc

Steaua şi viaţa de Bucureşti au dus la decăderea jucătorului, cred apropiaţii.  Dacă la 15 ani era un elev “de nota 10”, acm distracţia şi pasiunea pentru jocurile de noroc l-au doborît.  “Viaţa de Bucureşti şi faima căpătată în urma trecerii la Steaua nu i-au priit. A început să caute manechine cu care să se afişeze în faţa prietenilor, a dat de gustul vieţii de noapte şi de jocuri de noroc. Practic, transferul la Steaua l-a dus pe Târnovan pe un drum al pierzaniei”, au încheiat apropiaţii.

stelist cartofor

2 apariţii a avut Alexandru Târnovan în tricoul echipei mari a Stelei, mijlocaşul marcînd inclusiv un gol, în Cupa României

6 meciuri şi 1 gol a marcat Tîrnovan pentru echipa de tineret a Stelei în Youth Champions League

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: