Life

Divele care s-au făcut de râs! Au vrut să fie perfecte, dar le-a doborât photoshop-ul

Divele (și) din România se întrec în a ține legătura cu fanii pe care îi au prin intermediul rețelelelor de socializare, iar de cele mai multe ori fotografiile postate sunt înfrumusețate până la exagerare.
26.07.2021 | 17:20
Loredana Groza: calatorie in timp sau editare exagerata Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Și, normal, când se exagerează, se mai și… greșește, iar multe dive din România au reușit să provoace, cu gafele făcute, hohote de râs în momentul în care au postat fotografiile care credeau ele că le avantajează.

Divele din România și editarea pozelor, bat-o vina, infinită sursă de gafe

Devenite principalele mijloace de comunicare cu fanii lor, vedetele de la noi din showbiz postează pe conturile lor de socializare din ce în ce mai multe fotografii, dar abuzează de tehnologia de editare.

ADVERTISEMENT

Iar cum, deja, fotografiile pot fi editate, fie direct din Instagram, fie folosind diverse aplicații, vedetele din România par tot timpul ca scoase din cutie. Doar că, (prea) des și exagerează, iar filtrele folosite de ele le fac să pară cu 15-20 de ani mai tinere decât ar fi în anumite cazuri, fie își exagerează trăsăturile, fie își modifică tenul și alte lucruri încât sunt imposibil de recunoscut.

Evident, în galeria foto a articolului nu sunt toate vedetele care exagerează cu editarea fotografiilor. Nu de altceva, dar nu credem că sunt mai mult de 10 care să nu o facă regulat, cel puțin la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Oana Roman, atenție la bloc! Poate cade

Oana Roman trebuie felicitată pentru felul în care a scăpat de kilogramele în plus. Dar, pare-se, încă nu este suficient de mulțumită de efectele dietei pe care a urmat-o.

Așa că, de curând, undeva printr-o vacanță, Oana Roman a decis să se lase fotografiată. Purtând o rochie drăguțică, Oana Roman s-a pozat, iar apoi, pentru a fi sigură că totul este în perfectă ordine, a luat fotografia cu pricina la editat.

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Oana Roman a decis sa remodeleze arhitectural un bloc de dragul frumusetii Sursa foto: Facebook

ȘI, din cauză că, probabil, se grăbea, a dat atenție doar felului în care arăta ea, nu și ceea ce o înconjura. Nu de altfeca, dar dacă blocul din spatele ei ar avea pereții și grinzile așa, ar cădea dintr-un moment într-altul.

Andreea Marin i-a ”coafat” blana cățelului

Probabil nu o expertă când vine vorba de editarea foto, Andreea Marin a dorit să le arate celor care o urmăresc că iubește animalele și că a rămas și o Zână. Din păcate pentru ea, a făcut acest lucru în același timp, fără să fie prea atentă.

ADVERTISEMENT
Andreea Marin
Andreea Marin si un catel editat putin cam… vizibil Sursa foto: Instagram

Nu de altceva, dar rezultatul editării este unul care demonstrează ori câ sărmanul cățel are o mare problemă cu blana, dar Andreea Marin e deținătoarea unui ten perfect, ori Zâna are niște probleme, iar patrupedul este o victimă colaterală a unei editări nereușite.

In orice caz, ambii căței sunt simpatici din fotografie și sperăm că sunt bine, sănătoși, și că nu au nicio afecțiune care ar putea fi bănuită de prin poza Zânei.

Mihaela Rădulescu a îndoit treptele din studio

Întotdeauna pusă la punct, o adevărată divă a showbiz-ului românesc, Mihaela Rădulescu are mare grijă de imaginea ei. Chiar cu prețul unor gafe serioase…

Așa s-a petrecut și acum ceva ani când, într-un studio de televiziune, purtând o rochie care i se mula fierbinte pe trupul de divă, Mihaela Rădulescu a vrut să fie perfecțiunea întruchipată.

Ea a fost, fără discuție, dar treptele din studio au cam avut de suferit… Pentru că, așa vălurite, sigur ar fi pus probleme invitaților…

Evident, nu este singura gafă, Mihaela reușind să posteze imagini în care își lucrase fața atât de mult încât nu mai erau vizibile trăsăturile sau alte poze în care și-a lucrat doar tenul din jurul figurii, lăsând la iveală delicatele riduri din alte zone expuse.

Ozana Barabancea! A fi sau a nu fi?

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute figuri din showbiz-ul românesc, aparițiile în diverse show-uri ale artistei fiind de notorietate.

Cu toate acestea, la un moment dat, a postat și ea o fotografie editată pe conturile ei de socializare. ȘI, sunt două variante: ori a greșit poza și a pus pe altcineva pe profilul ei, ori a editat-o atat de tare încât nimeni nu ar fi putut să o recunoască.

Loredana Chivu și Andreea Tonciu, gafe mari în locuri mici

Loredana Chivu a postat pe Instagram o fotografie în care se lăuda, practic, cu bustul ei hiper-tunat. Doar că, din neatenție, atunci când și-a ”lucrat” tenul nu a fost atentă la faptul că și jumătate din sân era vizibil. Și că, suferind încă după operația de implanturi cu silicon, era încă vânăt…

Andreea Tonciu a făcut furori în emisiunea Bravo, ai Stil!, aparițiile brunetei fiind, de cele mai multe ori, răvășitoare. Și, mândră de cum a fost văzută la TV, Andreea Tonciu a insistat să se facă și mai și pentru fanii ei de pe Instagram.

Chiar dacă asta implica editarea picioarelor suficient de mult încât să se vadă. Mai ales că editarea a fost făcută, probabil, cu un deget tremurând de emoție.

Loredana, campioană și la editare?

Loredana Groza a depășit vârsta de 50 de ani și, cu siguranță, este printre cele mai simpatice vedete din România.

Cu toate acestea, uneori, Loredana Groza este, pur și simplu, de nerecunoscut. Iar asta pentru că ori a descoperit călătoria în timp și și-a adus corpul de prin anii `90, ori este o maestră – de cele mai multe ori – a editării foto.

Loredana Groza
Loredana Groza arata mai ceva ca o pustoiaca, desi si-a cam editat picioarele si arata… nenatural Sursa foto: Instagram

Iar cum călătoria în timp e mai mult SF la această oră, ne rămâne doar să credem că Loredana Groza se joacă cu degețelele tare bine. În programele de editare a fotografiilor. Nu de altceva, dar prea e perfectă, iar genunchiul din partea dreaptă a fotografiei e… nenatural de bine ascuns.

Margherita de la Clejani sau Daniela Crudu?

Margherita de la Clejani și Daniela Crudu sunt, amândouă, două dive brunete. Și care, cel puțin o bună bucată de vreme, au împărțit același estetician, cu siguranță.

Nu de altceva, dar, la un moment dat arătau ca surori gemene, deși părințiilor lor, cu siguranță, nu au avut de-a face unii cu ceilalți la vremea nașterii vedetelor.

Sunt țări în care influencerii nu mai au voie să editeze imaginile

Autoritățile din Norvegia au interzis ca influencerii să mai posteze imagini editate fără să anunțe că au făcut uz de diverse filte. Motivul, explică autoritățile din țara scandinavă, este legat de presiunea socială pe care o resimt tinerii în momentul în care văd diverse modele într-o manieră idealizată.

Măsura, salutată cu un entuziasm care părea, totuși, nu tocmai sincer, de unii influenceri de la noi din țară, nu este însă o lege care să pară aplicabilă în România, vedetele fiind, de cele mai multe ori, ”nenatural de idealizate” în postările editate pe care le fac cu atât de multă râvnă pe conturile lor de socializare

ADVERTISEMENT