Life

Divele de la Hollywood, secretul pielii lipsite de imperfecțiuni. Ce trucuri folosesc Jennifer Aniston și Penelope Cruz

Divele de la Hollywood au dezvăluit secretele lor pentru a-și menține pielea lipsită de imperfecțiuni. Iată la ce trucuri apelează Jennifer Aniston și Penelope Cruz!
29.01.2022 | 14:16
Divele de la Hollywood, secretul pielii lipsite de imperfecțiuni. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Divele de la Hollywood apelează la diverse trucuri de înfrumusețare pentru a-și păstra pielea curată, lipsită de imperfecțiuni, astfel încât să arate bine la orice vârstă.

Actrițele cunoscute de la Hollywood au dezvăluit la ce metode au apelat pentru a avea un aspect fizic de invidiat.

ADVERTISEMENT

Penelope Cruz, Jessica Alba, Halle Berry și Jennifer Aniston sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute actrițe care arată cu cel puțin 20 de ani mai tinere decât vârsta lor reală.

Divele de la Hollywood, secretul pielii lipite de imperfecțiuni

La aproape 53 de ani, Jennifer Anistonarată la fel de tânără ca în perioada în care o interpreta pe Rachel Green în celebrul sitcom american F.R.I.E.N.D.S.

ADVERTISEMENT

Actrița apelează destul de des la tratamente faciale și masaje pentru a-și menține aspectul tânăr și pielea lipsită de imperfecțiuni.

“Reprezintă o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta pielea și nu te vor face să arăți niciodată ca o roșie decojită.”, a declarat Jennifer Aniston cu ceva în urmă, potrivit peroz.ro.

ADVERTISEMENT
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston arată impecabil la aproape 53 de ani. Sura foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Jennifer Aniston se numără printre marile vedete care nu au apelat la ajutorul mediculu estetician pentru a-și face schimbări la nivelul feței.

În 2021, actrița a dezvăluit că a suferit două intervenții la nivelul nasului, una dintre ele fiind necesară pentru corectarea deviației de sept.

ADVERTISEMENT

Penelope Cruz (47 de ani) nu are prea multe trucuri pentru a arăta perfect. Actrița a declarat că a mâncat întotdeauna sănătos, acesta fiind sfatul primit de la mama ei.

În plus, vedeta încearcă să se odihnească suficient, acesta fiind un alt aspect important.

În urmă cu câțiva ani, Penelope Cruz a declarat că nu este de acord cu operațiile estetice și că nu-și va face niciodată astfel de intervenții. Bunicile actriței au reprezentat adevărate modele pentru ea în materie de frumusețe și preferă să îmbătrânească și ea natural.

Halle Berry, secretul apei de trandafiri

Halle Berry (55 de ani) a dezvăluit că preferă să aibă un machiaj discret. Înainte de a-și aplica machiajul, vedeta a declarat că își aplică pe ten apă de trandafiri și o lasă să intre în piele.

“Mă ajută să-mi păstrez machiajul proaspăt și mă simt mai tânără, mai fresh.”, spunea actrița și fostul fotomodel.

Actrița nu consumă nici zahăr din cauza diabetului de care suferă, motiv pentru care ține un regim care o ajută să-și mențină silueta de fotomodel. Halle Berry este și adepta exercițiilor fizice.

Halle Berry
Halle Berry folosește apă de trandafiri înainte de aplicarea machiajului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Salma Hayek (55 de ani) spune că secretul pielii lipsite de imperfecțiuni este să se demachieze seara. Actrița respectă cu sfințenie această regulă și nu uită niciodată să-și înlăture machiajul pe care l-a avut în ziua respectivă.

“Niciodată nu merg la somn fără să nu mă spăl pe față. Niciodată în viața mea. Indiferent că sunt obosită, bolnavă ori amețită.

Poate uit să-mi dau jos rochia, bijuteriile, însă nu machiajul.”, a povestit frumoasa actriță.

Jessica Alba investește în cosmetice de calitate

Jessica Alba (40 de ani) a dezvăluit că mama ei a îndemnat-o întotdeauna să folosească o cremă cu factor de protecție UV, dar și să investească în produse cosmetice calitative.

Mama actriței ar fi preferat să poarte haine ieftine decât cosmetice ieftine, după cum a povestit ea.

“Ar fi purtat mai degrabă haine ieftine, în loc să aleagă produse cosmetice ieftine. Îmi spunea: ”Ascultă, e vorba despre viața ta. E tot ce ai!”, spune Jessica Alba.

Jessica Alba
Jessica Alba investește în cosmetice de calitate. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Olivia Wilde (37 de ani) este una dintre cele mai frumoase actrițe din lume și a dezvăluit care sunt trucurile ei pentru o piele lipsită de imperfecțiuni.

Vedeta folosește, de câteva ori pe săptămână, un ser cu vitamina C. Dimineața și seara aplică pe ten un ulei de hidratare. Mama ei a sfătuit-o mereu să mănânce sănătos și să doarmă suficient.

“Ea întotdeauna îmi spunea să mănânc sănătos și să mă odihnesc. Îmi amintesc cum îmi spunea să mănânc legume și să merg la somn.

Mă enerva să aud toate aceste lucruri, dar acum, fiind și eu mamă, mă aud frecvent spunând aceleași lucruri.”, a declarat Olivia Wilde pentru InStyle.

ADVERTISEMENT
Tags: