News

Divorț cu folos pentru o româncă. Ar putea intra în rândul miliardarilor lumii, după despărţirea de un celebru investitor

Divorțul i-ar putea aduce o mulțime de bani unei românce, care se desparte de soțul ei, un renumit investitor de pe Wall Street.
23.09.2021 | 18:14
Divort cu folos pentru o romanca Ar putea intra in randul miliardarilor lumii dupa despartirea de un celebru investitor
ADVERTISEMENT

Este vorba despre Jenny Paulson (50 ani) căsătorită timp de două decenii cu celebrul investitor de pe Wall Street, John Paulson (65 ani). Mariajul, însă, pare să nu mai meargă, căci John a anunțat divorțul.

Motivul invocat de unul dintre cei mai bogați oameni de pe Planetă a fost acela de ”diferențe ireconciliabile”. Între John și Jenny nu există un contract prenupțial și cum John are o avere la peste 4 miliarde de dolari, după nuntă, românca noastră ar putea fi inclusă după despărțire în topul miliardarilor lumii.

ADVERTISEMENT

Divorțul va fi unul costisitor. Ambii soți și-au angajat avocați

Destrămarea mariajului celor doi soți va însemna împărțirea uneia dintre cele mai mari averi din Statele Unite. De asemenea, John și Jenny au apelat, deja, la avocați profesioniști din New York, pentru intentarea procesului de divorț.

”Nu există contract prenupțial, iar John și-a clădit în mare parte averea în timpul căsniciei, deci va fi un divorț extrem de costisitor” a afirmat o sursă din apropierea soților pentru Page Six

ADVERTISEMENT
John şi Jenny Paulson. Sursa foto: foxbusiness.com
John şi Jenny Paulson.                                                       Sursa foto: foxbusiness.com

 

Cum s-au cunoscut John şi Jenny Paulson

Povestea de iubire între John și Jenny Paulson a început în anii 2000. Atunci și-au unit destinele și nu erau celebri pentru averea lor ca în prezent. De altfel, faimosul investitor a cucerit-o greu pe românca originară din Galați, cu numele de fată Zaharia.

La acea vreme erau doi simpli avocați, iar John nu făcea parte din topul celor mai bogați oameni ai lumii. John Paulson a fost atras în special de caracterul onest al româncei.

ADVERTISEMENT

”Jenny nu consuma alcool, nu fuma şi nu ieşea noaptea în oraş. Era o gură de aer proaspăt”, spune Paulson.

Timp de un s-ar fi străduit John Paulson să o cucerească pe Jenny. I-a făcut numeroase invitații în oraș, iar ea le refuza.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Jenny s-a lăsat cucerită de acesta, iar mai târziu ea a devenit secretara miliardarului, după ce obţinuse azil politic în SUA.

Sunt speculații potrivit cărora Jenny și John Paulson ar trăi separat de mai mult timp. Din mariajul lor au rezultat și doi copii, mai exact, două fiice.

În privința locuinței lor, aceștia și-ar fi cumpărat în 2008 o proprietate în Southampton cu 41 milioane USD. Mai tâzrziu, în 2010, și-au achiziționat o casă la Aspen, cu 24.5 milioane USD.

ADVERTISEMENT