Life

Divorț cu scandal! Brigitte, mesaj pentru Florin Pastramă: „Știai că sunt o viperă”

Brigitte i-a trimis un mesaj cu subînțeles lui Florin Pastramă prin intermediul unei rețele sociale. La începutul lunii iunie, vedeta anunța că este o femeie singură.
14.06.2022 | 11:37
Divort cu scandal Brigitte mesaj pentru Florin Pastrama Stiai ca sunt o vipera
Brigitte și Florin Pastramă, divorț cu scandal. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Brigitte îl atacă din nou pe (încă) soțul său, de data asta prin intermediul rețelelor sociale. După ce a anunțat că divorțează și a susținut că trei ani a fost „târâtă într-o mocirlă care nu-i aparținea”, acum dă de înțeles că regretă ajutorul și susținerea oferite lui Florin Pastramă.

Brigitte, mesaj pentru Florin Pastramă după ce a anunțat divorțul

După ce păreau că apele s-au liniștit între Brigitte și Florin Pastramă, în urmă cu câteva zile ei publicând un story pe Instagram din aceeași cameră, în timp ce se uitau la un film, vedeta a pornit din nou atacurile la adresa celui cu care a format un cuplu timp de trei ani.

ADVERTISEMENT

Brigitte a distribuit, tot pe Instagram, un mesaj adresat lui Florin Pastramă și nu a lăsat loc de interpretări, etichetându-l.

„Știai că sunt o viperă”

Este vorba de o poveste cu tâlc din care se subînțelege că fosta doamnă Năstase regretă tot ajutorul și susținerea pe care i le-a oferit lui Florin Pastramă pe tot parcursul relației lor.

ADVERTISEMENT
brigitte mesaj pentru florin pastramă
Mesajul publicat de Brigitte.
Foto: Instagram

„Într-o zi, un șarpe a fost călcat de o mașină. Un om bun l-a văzut și l-a luat acasă. L-a hrănit până s-a vindecat complet.

Într-o zi, șarpele l-a mușcat de mână mortal. Omul, pe patul de moarte, îl privește în ochi și îl întreabă, ‘După tot ce am făcut pentru tine, de ce eu?’.  ‘Știai de la început că sunt o viperă!’”, este mesajul publicat de Brigitte Pastramă, pe Instagram, în dreptul căruia l-a etichetat pe Florin Pastramă.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Brigitte despre divorțul de Florin Pastramă?

La începutul lunii iunie, Brigitte a anunțat că ea și Florin Pastramă nu mai formează un cuplu. La momentul respectiv, vedeta afirma că, timp de trei ani, a fost „târâtă într-o mocirlă care nu-i aparținea”. Mai mult, ea a declarat că de fiecare dată când și-a dorit să ajute, acțiunile sale erau interpretate greșit.

„În perioada asta am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public s-a văzut altceva.

ADVERTISEMENT

Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: ‘Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?’.

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru”, a povestit Brigitte. 

ADVERTISEMENT