Life

Divorț dificil între Andreea Bălan și George Burcea. Cântăreața vrea să-l lase fără nimic

17.05.2020 | 10:28
Divort dificil intre Andreea Balan si George Burcea Cantareata vrea sal lase fara nimic
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan și George Burcea se află în plin scandal de când au anunțat că drumurile lor nu mai merg în aceeași direcție. Frumoasa blondină este hotărâtă să-l atace pe fostul soț în instanță și să-l lase fără absolut nimic, cerându-i și pensie alimentară pentru cele două fete.

Cântăreața Andreea Bălan vrea custodia deplină a fiicelor sale, George Burcea fiind obligat la plata pensiei

Cunoscuta cântăreață și-a dorit un divorț amiabil, la notar, însă în ultima perioadă actorul George Burcea a avut un comportament agresiv jignind-o pe Andreea Bălan în repetate rânduri, în mediul online. Artista este decisă să tranșeze situația în favoarea ei, de aceea a apelat deja la un avocat, divorțul de fostul partener judecându-se în instanță.

ADVERTISEMENT

Jumătatea trupei Andre își dorește custodia deplină a celor două fete, așadar George Burcea nu va mai avea niciun drept. În plus, artista vrea ca actorul să le achite celor două fete pensie alimentară până la împlinirea vârstei de 18 ai chiar dacă Andreea Bălan nu are neapărat nevoie de acești bani.

„Inițial, Andreea ar fi acceptat să îi permită anumite lucruri lui Geoge, dar apoi s-a văzut înjurată de el. Iar acest lucru a deranjat-o enorm, mai ales că a fost public și că, încă, legal, nu sunt despărțiți, iar comportamentul lui față de ea pare să vină în contradicție cu tot ce susținea el despre agresiunea la adresa femeilor”, a mărturisit o sursă apropiată artistei pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea se anunță unul dificil

„Așa că, Andreea a decis să meargă la tribunal, iar acolo să se judece cu George Burcea. Vrea custodie totală a celor două fetițe și vrea să demonstreze că George Burcea nu este un tată potrivit pentru ele, că a consumat droguri și că are ieșiri discutabile și controversate pe conturile de socializare.

Mai mult, pentru că a fost jignită și eforturile făcute de ea în relație, timp de atâția ani, inclusiv cele financiare, au fost considerabile, vrea ca George Burcea să plătească pensie alimentară.

ADVERTISEMENT

Nu are nevoie de banii lui, dar vrea să îl învețe să fie responsabil”, a mai precizat sursa citată mai devreme.

Cum a început ruptura din celebrul cuplu Andreea Bălan – George Burcea

Frumoasa blondină a mărturisit că relația lor a început să se destramă undeva în luna decembrie a anului trecut când actorul și-a schimbat drastic comportamentul. Se pare că George Burcea lipsea des de acasă, în special noaptea, fără a da explicații pentru lucrurile pe care le face.

ADVERTISEMENT

Un alt motiv pentru care Andreea Bălan și soțul ei nu s-au mai înțeles au fost jignirile pe care actorul i le adresa inclusiv de față cu mama sa sau cu bona fetițelor, lucru confirmat și de artistă în vlogurile sale postate pe contul de Youtube.

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc.

El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia”, a mai menționat sursa citată.

 

ADVERTISEMENT