Fotbal intern

Divorţ în familia FCSB! Ce pretenţii a avut jucătorul lui Nicolae Dică

GALERIE FOTO. Divorţ în familia FCSB.Jucătorul lui Nicolae Dică a primit vestea înaintea meciului cu Beer Sheva. Imagini cu amanta fotbalistului. Gabriel Enache a reuşit să-şi câştige postul...
02.11.2017 | 09:49
Divort in familia FCSB Ce pretentii a avut jucatorul lui Nicolae Dica
ADVERTISEMENT

GALERIE FOTO. Divorţ în familia FCSB.Jucătorul lui Nicolae Dică a primit vestea înaintea meciului cu Beer Sheva. Imagini cu amanta fotbalistului. Gabriel Enache a reuşit să-şi câştige postul de titular la FCSB după ce Romario Benzar s-a accidentat şi va lipsi de pe teren o bună perioadă, iar fundaşul transferat de la Astra Giurgiu contra sumei de 500.000 de euro a primit  o veste bună în ceea ce priveşte viaţa personală. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

După ce Lena, amanta jucătorului de la FCSB, a dat naştere unui băieţel în urmă cu aproximativ o lună şi l-a făcut pentru a doua oară tătic pe internaţionalul român, Gabi Enache a primit o veste aşteptată de mai bine de un an. Fotbalistul a divorţat oficial de Mădălina şi se va putea însura cu amanta Lena, după ce ultima înfăţişare la Judecătorie a avut loc pe 31 octombrie, anunţă cancan.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Gabi Enache a rămas cu apartamentul în care locuia Mădălina

Mai mult, deşi Gabi Enache este găsit principalul vinovat în ceea ce priveşte divorţul de Mădălina, tot fotbalistul de la FCSB este cel care emite pretenţii. Stelistul refuză să plătească suma obligatorie lunară, reprezentând pensia de întreţinere a fetiţei pe care o are cu fosta soţie, de teamă că banii vor fi folosiţi de Mădălina în alte scopuri.

În schimb, cei doi au ajuns la un acord în ceea ce priveşte apartamentul în care locuiesc Mădălina cu fiica ei, dar şi în privinţa custodiei fetiţei în vârstă de aproape doi ani, care va rămâne la fosta soţie a stelistului, iar custodia rămâne de ambele părţi. Mai mult, blonda a acceptat să-şi cedeze apartamentul către Gabi Enache, cu condiţia ca acesta să o despăgubească cu o parte din valoare.

ADVERTISEMENT

Sursă:  cancan.ro