Life

Divorț secret în lumea muzicii populare! O cunoscută artistă, înșelată la doar câteva luni după nuntă

O cunoscută cântăreață de muzică populară din România a divorțat în mare secret anul trecut. Artista a confirmat despărțirea, în exclusivitate pentru FANATIK, fără să ofere detalii despre acest subiect.
10.08.2022 | 13:58
Divort secret in lumea muzicii populare O cunoscuta artista inselata la doar cateva luni dupa nunta
Divorț secret în lumea muzicii populare
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai cunoscute și iubite interprete de muzică populară și manele din România a făcut un pas decisiv pe plan personal, departe de ochii lumii.

Sanda Argint a divorțat: „Sunt bine acum. Sunt împlinită pe plan personal”

Sanda Argint, căci despre ea este vorba, a pus capăt poveștii sale de iubire, una care părea să țină o eternitate, în mare secret, anul trecut. Folclorista a fost căsătorită cu un bărbat cu care se afișa destul de des în public, mai ales pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Dovada iubirii pe care și-au purtat-o mai stă doar în fotografiile în care aceasta apărea extrem de împlinită alături de fostul soț. Pe internet încă există câteva fotografii în care cei doi sunt foarte fericiți împreună.

Povestea relației pe care a avut-o Sanda Argint este una desprinsă din telenovelele turcești! Cântăreața, care s-a măritat în urmă cu aproximativ 2 ani, a aflat un lucru care poate răni pe oricine!

ADVERTISEMENT

Cântăreața, înșelată la câteva luni de la căsătorie

Conform informațiilor obținute de FANATIK, fostul ei soț, Nicușor Mănescu, nu a fost tocmai fidel în căsnicie, uitându-se către o altă femeie la doar câteva luni după ce i-a jurat dragoste pe veșnicie.

După ce a aflat că soțul nu îi este fidel, a decis să pună punct căsniciei și au divorțat anul trecut. Informația a fost confirmată chiar de artistă, în exclusivitate, pentru FANATIK. E drept, subiectul fiind unul destul de sensibil, cântăreața nu a dorit să ofere niciun alt detaliu despre ce s-a petrecut între ea și fostul ei soț.

ADVERTISEMENT

Ce a spus, în schimb, a fost faptul că acum se simte împlinită pe plan personal, că totul decurge bine în viața ei. Din asta reiese că e posibil să-și fi refăcut viața. Până la urmă, tot răul pare să fi fost spre bine.

„Am divorțat acum un an. Așa este. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect. Nu vorbesc despre viața mea personală. Sunt bine acum. Sunt împlinită pe plan personal”, a fost tot ce ne-a putut spune îndrăgita artistă.

ADVERTISEMENT
Sanda Argint, pe vremea când era o femeie împlinită alături de fostul ei soț. Foto: Facebook

Cum și-a revenit după pauza impusă de pandemie: „Parcă am uitat să cânt”

Sanda Argint e, oricum, extrem de ocupată cu cântările și, indiferent ce se mai întâmplă cu folclorista la nivel sentimental, cert este că are destule preocupări și motive de fericire.

După ce s-au reluat cântările în urma restricțiilor impuse de coronavirus, aceasta abia mai are timp să respire. Artista ne-a spus că are programate o serie de cântări în perioada care urmează.

Vedeta va fi prezentă în zilele ce vin în Baia de Aramă, Orșova și Dăbuleni, însă lista este mult mai lungă.

„A fost destul de grea revenirea după perioada asta cu pandemia. Parcă am și uitat să cânt. Nu mai știam nici textele mele. Și noi, artiștii, trebuie să ne exersăm vocea. E ca și cum ai juca fotbal.

Dacă nu faci antrenamente, îți ieși din ritm. Evenimentele s-au reluat. Sunt mulțumită că am reînceput activitatea artistică”, ne-a mai declarat Sanda Argint.

Numele Sandei Argint a devenit cunoscut în presa tabloidă în urmă cu mai bine de 14 ani, când despre ea s-a scris că ar fi avut o idilă cu fostul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Și la acea vreme, artista nu a vrut să comenteze zvonul cum că ar fi avut o idilă cu politicianul, însurat fiind.

ADVERTISEMENT