Life

Divorț surprinzător în lumea vedetelor. Se despart după 19 ani de căsnicie

07.07.2020 | 14:20
Divort surprinzator in lumea vedetelor Se despart dupa 19 ani de casnicie
ADVERTISEMENT

Jennifer Grey (60 de ani), actrița de origine americană, celebră pentru rolul interpretat în filmul „Dirty Dancing”, a luat prin surprindere pe toată lumea când a anunțat în mediul online că divorțează de soțul ei, actorul Clark Gregg (58 de ani), celebru pentru seria Marvel.

Frumoasa vedetă a mărturisit că drumurilor lor s-au despărțit încă de la începutul acestui an, însă recent actrița îi făcea partenerului ei de viață o declarație de dragoste emoționantă cu ocazia sărbătoririi Zilei Tatălui în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Cei doi actori americani s-au cunoscut în vara anului 2000, dar acum se despart după 19 ani de mariaj, perioadă în care a venit pe lume și primul lor copil. Cuplul celebru de la Hollywood are o fată pe nume Stella în vârstă de aproape 18 ani.

Actrița Jennifer Grey se desparte de partenerul ei de viață, Clark Gregg

„După 19 ani împreună, ne-am separat în ianuarie, conştienţi fiind că mereu vom fi o familie iubitoare şi atentă.

ADVERTISEMENT

Am luat, recent, decizia dificilă de a divorţa, dar rămânem prieteni apropiaţi şi suntem profund recunoscători pentru viaţa pe care am avut-o împreună şi pentru că o avem pe fiica noastră.

P.S. Plâng când facem această postare”, au scris în mediul online actorii Jennifer Grey și Clark Gregg.

ADVERTISEMENT

Motivul despărțirii celor doi actori celebrii de la Hollywood

Anunțul despărțirii dintre cei doi actori americani vine după ce în urmă cu două săptămâni, pe 21 iunie, actrița din filmul „Dirty Dancing” își declara public iubirea pentru partenerul de viață. În plus, aceasta era recunoscătoare pentru faptul că este un tată devotat.

„La mulţi ani de Ziua Tatălui @clarkgregg, te iubesc şi sunt recunoscătoare că ai venit în viaţa mea la fix pentru a-mi îndeplini visul, pentru că continui să ne arăţi cât de devotat eşti, pentru că eşti un tată şi un partener minunat cu care am crescut această fiinţă minunată. N-aş fi reuşit fără tine”, a scris la vremea respectivă pe contul de Instagram actrița.

ADVERTISEMENT

Momentan nu se știe motivul pentru care actrița Jennifer Grey a luat decizia de a pune capăt unei căsnicii care dura de aproape două decenii, mai ales că nimeni nu știa că nu mai locuiesc împreună din luna ianuarie.

 

ADVERTISEMENT