Divorţ surprinzător în showbiz: “Am ajuns la capăt!”

Ioana Dichiseanu si grecul Ilias Makou au decis sa divorteze, dupa doar sase ani de casnicie. Ioana pare impacata cu despartirea si isi umple timpul la cumparaturi, cu mama sa. Cele doua au atras...
19.10.2014 | 09:23
Divort surprinzator in showbiz Am ajuns la capat
ADVERTISEMENT

Exista viata si dupa divort! Ioana Dichiseanu si grecul Ilias Makou au decis sa se desparta la fix sase ani de la nunta, iar vedeta pare sa se fi impacat cu aceasta decizie. Si-au dat seama ca planurile lor de viitor nu mai coincid, asa ca au hotarat, de comun acord, sa mearga pe drumuri separate. La doar cateva zile dupa ce a depus actele la notar, Ioana Dichiseanu a fost fotografiata de paparazzii CANCAN.ro, in timp ce se plimba prin oras, in compania mamei sale.

Cele doua au cutreierat ore in sir, zeci de magazine, insa nu prea au gasit nimic pe placul lor. In cele din urma, Ioana Dichiseanu si Simona Florescu au intrat intr-un butic de produse naturiste, unde au zavovit ceva vreme, semn ca s-au interesat bine de produsele respective si au cerut multe detalii.

Intr-un final, dupa ce s-au plimbat minute in sir printre rafturi, cele doua s-au hotarat ce vor sa-si cumpere su au plecat acasa cu o punga plina de produse bio, fiind stiut ca sunt adeptele unui stil de viata sanatos.

Au atras toate privirile

Ioana Dichiseanu este, fara doar si poate, una dintre cele mai frumoase femei din Romania. La randul ei, Simona Florescu arata mai bine decat multe pustoaice de liceu, chiar daca in buletin apare ca are peste 45 de ani. La plimbarea lor prin oras, cele doua au atras privirile ca un magnet, mai ales ca erau imbracate destul de sexy, ca doar au ce arata. Barbatii intorceau capetele dupa ele, fascinati de formele apetisante.

Sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi! 

Tags: