News

Divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano, aproape de final! Ce se va întâmpla între ea și Alex Velea

06.04.2019 | 15:32
Divortul Antoniei de Vincenzo Castellano aproape de final Ce se va intampla intre ea si Alex Velea

Cântăreața Antonia încearcă de 5 ani să divorțeze de Vincenzo Castellano, bărbatul cu care are o fetiță, Maya. Divorțul s-ar putea finaliza în scurt timp, find vorba doar de câteva săptămâni.

Artista a lămurit totul despre acest proces care durează de 5 ani. Avocatul Antoniei, Ioan Todan, a adus și el detalii din acest proces: „Mai e un termen în Italia, înainte să putem închide la notar, în România. E o chestiune legată de copil, un act pe care să-l depunem apoi la cabinetul notarial”, a declarat avocatul Antoniei pentru  Libertatea. Divorțul Antoniei de Vincenzo Castellano este aproape de final și în curând, artista va renunța la numele Castellano și teoretic, va fi o femeie divorţată.

Băieții Antoniei și ai lui Alex Velea își vor schimba numele în câteva zile

Pentru că Antonia era o femeie căsătorită când a născut cei doi băieți pe care îi are cu Alex Velea, copiii au preluat automat numele de Castellano. Astfel, după divoțul de Vincenzo Castellano și după ce iese hotărârea judecătorească definitivă, Akim și Dominic, copiii lui Alex Velea și ai Antoniei vor lua numele de Velea.

„Probabil zilele următoare va ieși hotărârea definitivă, apoi se va face schimbarea numelui minorilor în acte. Trebuie ca mai întâi să treacă termenul de apel. Decizia s-a pronunțat în România, dar apoi a trebuit comunicată și în Italia. S-au tot întors comunicările, de aceea s-a prelungit așa mult. Dar asta e legea. Acum urmează definitivarea”, a explicat avocatul Ioan Todan pentru sursa citată.

 

Divorțul dintre Antonia și Vicenzo Castellano
Divorțul dintre Antonia și Vicenzo Castellano

Alex Velea s-a decis. O ia pe Antonia pe soție

Antonia așteaptă să devină, din punct de vedere legal, o femeie divorţată. Se pare că Alex Velea, partenerul de viață, este și mai nerăbdător decât cântăreața.

Aflat în China, în Shangai, Alex Velea a postat pe contul personal de socializare o fotografie cu el și frumoasa cântăreață la care a adăugat următoarea descriere:  “Mr. Tommy himself and my beautiful future wifey” (Domnul Tommy (un designer celebru) si superba viitoare soţie a mea)”, lăsând astfel loc de interpretări. Se pare că, în curând, va avea loc nunta cea mai așteptată din showbiz-ul autohton. Alex Velea și Antonia formează cel mai frumos cuplu din industria muzicală.

Bruneta cântăreață însărcinată cu Alex Velea?

Antonia și Alex Velea au fost nași la începutul săptămânii trecute, cei doi având niște ținute extravagante. Fanii au observat că Antonia are o burtică proeminentă, iar cei doi artiști au postat pe site-urile personale de socializare fotografii cu mesaje care lasă loc de interpretări.

Astfel, bruneta cântăreață a urcat pe Instagram un clip scurt cu Alex Velea, amândoi fiind îmbrăcați în lenjerie intimă într-o cameră de hotel, iar la imagine a scris în limba engleză mesajul: “My baby’s father (Tatăl bebeluşului meu)”, la care Alex Velea a răspuns cu același răspuns: “My baby’s mother (Mama bebeluşului meu). 

Antonia și Alex Velea au doi băieți împreună, Dominic și Akim. Antonia mai are și o fetiță, Maya, din căsătoria cu Vincenzo Castellano.

Tags: