Life

Divorțul anului în showbiz! Și-au spus adio după 13 ani împreună: „Dureros și dificil”

Divorțul anului în showbiz! Cei doi și-au spus adio după 13 ani împreună. Care au fost primele declarații după despărțire.
29.10.2022 | 00:24
Divortul anului in showbiz Siau spus adio dupa 13 ani impreuna Dureros si dificil
Divorțul anului în showbiz! Tom Brady și Gisele Bündchen și-au spus adio. Foto: Colaj Fanatik / Pixabay și Instagram
ADVERTISEMENT

Tom Brady și Gisele Bündchen au anunțat că au divorțat după 13 ani împreună.

Divorțul anului în showbiz! Tom Brady și Gisele Bündchen și-au spus adio

Tom Brady și Gisele Bündchen și-au spus adio după 13 ani de mariaj. Cei doi au transmis aceste informații despre divorț pe rețelele de socializare, în comunicate separate.

Astfel, Tom Brady a început prin a da informația că în ultimele zile s-a finalizat divorțul dintre ei și că hotărârea de separare a fost un mutuală.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Tom Brady a mai specificat că vor continua să își crească împreună copiii chiar dacă nu vor mai avea o relație amoroasă.

“În ultimele zile, eu și soția mea am finalizat divorțul după 13 ani de căsătorie.

Am ajuns la această decizie pe cale amiabilă și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună. Suntem binecuvântați cu copii frumoși și minunați care vor continua să fie centrul lumii noastre din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Vom continua să lucrăm împreună ca părinți pentru a ne asigura întotdeauna că primesc dragostea și atenția pe care o merită”, a scris Tom Brady pe Instagram.

De asemenea, el a spus că divorțul este unul dificil și dureros, dar abia așteaptă noile capitole din viața lor, separat.

ADVERTISEMENT

“A face acest lucru este, desigur, dureros și dificil, așa cum este pentru mulți oameni care trec prin același lucru în fiecare zi în întreaga lume. Cu toate acestea, ne dorim doar tot ce este mai bun unul pentru celălalt, în timp ce așteptăm orice capitol nou din viața noastră care încă nu a fost scris”, a mai spus Tom Brady.

Ce a anunțat Gisele Bündchen despre divorțul anului

La rândul ei, Gisele a anunțat și ea despărțirea de Tom Brady, și a spus că se simte „binecuvântată” pentru tot timpul pe care l-au avut împreună.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a dat ca motiv al despărțirii îndepărtarea lor și a specificat că cei mai importanți pentru ei sunt cei doi copii pe care îi au împreună.

“Decizia de a pune capăt unei căsnicii nu este niciodată ușoară, dar ne-am îndepărtat și, deși este, bineînțeles, dificil să treci prin așa ceva, mă simt binecuvântată pentru timpul pe care l-am avut împreună și îi doresc doar ce e mai bun pentru Tom întotdeauna”, a spus modelul în declarația sa despre divorț.

Datele oficiale de la tribunal arată că Gisele Bündchen a fost cea care a depus actele pentru divorț și soțul ei a acceptat acest lucru.

Avocații celor doi au început să lucreze la termenii în care urma să se definitiveze separarea încă din septembrie, când au apărut primele zvonuri despre un posibil divorț, care iată că acum s-a și finalizat.

La acel moment se spunea că motivul certurilor tot mai dese dintre cei doi este era refuzul fundașului de a se retrage din NFL.

ADVERTISEMENT
Tags: