Life

Divorțul anului în showbiz! Vor să se despartă după aproape un an de la nuntă. El a plecat deja de acasă

Separare răsunătoare în lumea mondenă! Vor să pună capăt mariajului la numai un an de la ceremonie. El s-a mutat din căminul conjugal.
17.08.2023 | 07:40
Divortul anului in showbiz Vor sa se desparta dupa aproape un an de la nunta El a plecat deja de acasa
Separare răsunătoare în lumea mondenă! Vor să pună capăt mariajului la numai un an de la ceremonie. El s-a mutat din căminul conjugal. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Divorțul anului în showbiz! Vor să se despartă după aproape un an de la nuntă. El a plecat deja de acasă. Despărțirea a plecat de la o ceartă cumplită care a avut loc săptămâna trecută, unde s-a vorbit inclusiv despre infidelitate.

Separare răsunătoare în lumea mondenă! Vor să pună capăt mariajului la numai un an de la ceremonie. El s-a mutat din căminul conjugal

Separare răsunătoare în lumea mondenă! Britney Spears și Sam Asghari vor să pună capăt mariajului la numai un an de la ceremonie. Actorul în vârstă de 29 de ani s-a mutat deja din căminul conjugal și are de gând să ceară divorțul.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de 41 de ani și soțul său s-au căsătorit în 2022, după ce partenerul de viață al artistei a semnat un contract prenupțial. În felul acesta solista și-a asigurat averea, însă tot ar putea să-i ofere bărbatului o compensație financiară.

În momentul de față, o sursă susține că antrenorul personal încearcă să primească cât mai mulți bani de la vedetă. Sam Asghari negociază și amenință că va face publice informații extrem de jenante despre artistă dacă nu este plătit.

ADVERTISEMENT

„Pe asta se concentrează Sam. Este un șantaj și nu se va întâmpla niciodată”, a mai adăugat sursa care spune că Britney Spears trece printr-o despărțire care se vrea fără scandal, conform Mirror. Cântăreața este protejată de echipa sa.

Cu toate acestea nu este clar câți bani își dorește antrenorul personal sau dacă actul prenupțial este negociabil. Mai mult decât atât, se pare că soțul artistei a adus în discuție infidelitatea, deși nu are nicio dovadă în acest sens.

ADVERTISEMENT
Britney Spears și Sam Asghari
Britney Spears și Sam Asghari divorțează. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cum l-a cunoscut Britney Spears pe actual soț

Britney Spears l-a întâlnit pe actualul partener de viață la filmarea unuia dintre videoclipurile sale. Se întâmpla în octombrie 2016, însă relația amoroasă cu Sam Asghari a fost făcută publică abia în ianuarie 2017.

După mai mulți ani de întâlniri blondina a fost cerută în căsătorie în 2021, însă nu au putut să-și unească destinele pentru că vedeta se afla sub tutelă. Ceremonia s-a desfășurat în 2022 și a fost una extrem de intimă.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață nu și-a invitat părinții la nuntă, după marele eveniment actorul împărtășind cu fanii câteva momente din ziua cea mare. Totodată, a numit-o pe artistă „femeia visurilor lui”. Tot în 2022 Britney Spears și Sam Asghari au anunțat că solista a suferit un avort spontan.

ADVERTISEMENT
Afacerea unor buzoieni care câştigau o avere de pe urma oamenilor. Se puneau...
Afacerea unor buzoieni care câştigau o avere de pe urma oamenilor. Se puneau în faţă la ghişeul de Permise apoi vindeau locurile
Viața
Viața "secretă" a lui Victor Pițurcă. Mărturii dureroase despre trecutul fostului selecționer
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc...
Hagi „fierbe“: Ianis, amenințat cu excluderea de la Euro 2024! Declarațiile care nasc o situație explozivă
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul...
Cum a reacționat Aspazia, bunica lui Cătălin Bordea, când a aflat că nepotul ei a fost înșelat de soție. 𝐑𝐄𝐀𝐂𝐓̦𝐈𝐀 𝐀𝐌𝐔𝐙𝐀𝐍𝐓𝐀̆
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
RUSIA CUTREMURĂ direct România! Lovitură ISTORICĂ de la Moscova
Momente dramatice pentru Dan Ciotoi. Artistul se retrage din muzică
Momente dramatice pentru Dan Ciotoi. Artistul se retrage din muzică
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Este anunţul momentului pentru Halep! Final de carieră!
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei:...
Scandal după moartea Ronei Hartner! Detaliul uluitor care s-a aflat despre testamentul ei: ”O să-i respectăm dorința! Nu vrem război...”
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Fabrică din România închisă din cauza pierderilor. Câți oameni vor fi concediați
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț...
Testul pe care îl pică 7 din 10 români. Mută un singur băț de chibrit, în mai puțin de 20 de secunde, pentru a obține rezultatul corect
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română