Life

Divorțul de Brigitte, afacere proastă pentru Florin Pastramă! Cu ce bani rămâne dacă fuge de soția lui

Relația dintre Brigitte Sfăt și Florin Pastramă pare să fie una din ce în ce mai dificilă în ultima perioadă, divorțul lor fiind discutat în unele cercuri ca aproape inevitabil.
25.05.2021 | 13:47
Divortul de Brigitte afacere proasta pentru Florin Pastrama Cu ce bani ramane daca fuge de sotia lui
Brigitte s-a asigura ca Florin Pastrama nu ramane cu o avere dupa divort Sursa foto: Facegook, montaj foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Problemele din ultima vreme dintre Florin Pastramă și Brigitte Sfăt, soția lui, sunt, deja, arhicunoscute de cei apropiați lor, dar și de publicul larg, mulți vorbind despre un divorț între cei doi.

Cum s-a asigurat Brigitte că nu va plăti la divorț

Chiar dacă, acum cel puțin, Brigitte Sfăt nu va iniția divorțul de Florin Pastramă, în ciuda problemelor pe care le au, vedeta s-a asigurat, încă de dinainte de nuntă, că nu va avea de pătimit în cazul unei despărțiri.

ADVERTISEMENT

Mai exact, susțin sursele FANATIK, Brigitte Sfăt i-a cerut lui Florin Pastramă să încheie un acord matrimonial prin care cei doi vor avea, în clar, metoda de împărțire a averii.

Iar averea pe care cei doi ar împărți-o în cazul unui divorț nu există, în fapt, atât Brigitte Sfăt, cât și Florin Pastramă urmând să iasă din căsnicie cu ce aveau și înainte de a-și face apariția în fața ofițerului stării civile.

ADVERTISEMENT

Mai exact, toate afacerile sunt pe numele lui Brigitte Sfăt, conturile, cu excepția unuia, sunt ale ei, iar Florin Pastramă trebuie doar să își rezolve problemele financiare pentru a nu rămâne ”sărac lipit pământului” în cazul unui divorț.

Brigitte Sfăt mai așteaptă cu divorțul

Sursele FANATIK ne-au dezvăluit că, în acest moment, între Brigitte Sfăt și Florin Pastramă relațiile sunt mai mult decât reci, dar, cu toate acestea, femeia de afaceri a decis să îi mai dea o șansă soțului ei pentru a se redresa.

ADVERTISEMENT

În decizia de a nu divorța încă, Brigitte Sfăt pare să fi luat în calcul problemele de sănătate cu care se confruntă mama lui Florin Pastramă, punând, în fapt, toate ieșirile acestuia pe seama situației prin care trece bărbatul.

Brigitte si Florin Pastrama
Brigitte si Florin Pastrama sunt in relatii mai reci ca niciodata Sursa foto: Facebook

Mai mult, a explicat de curând Brigitte Sfăt apropiaților săi, Florin Pastramă i-ar fi promis că se va îndrepta, că își va rezolva problemele financiare și că se va ocupa, la modul serios, de afacerile familiei pentru a nu mai fi, de fapt, un soț întreținut.

ADVERTISEMENT

Brigitte Sfăt cu investițiile, Florin Pastramă cu datoriile

Situația financiară a celor doi soți nu poate fi mai diferită decât este în aceste momente. Astfel, dacă Brigitte Sfăt conduce cu mână de fier câteva afaceri în care a investit sume serioase, Florin Pastramă luptă cu datoriile pe care le avea încă de dinainte de căsnicie.

De altfel, din cauza datoriilor pe care Florin Pastramă le avea, contul comun al celor doi (încă) soți a fost blocat, iar Brigitte a fost nevoită să dovedească, cu acte, că respectivii bani îi aparțineau, chiar dacă erau depuși pe numele amândurora.

Mai mult, în ultima vreme, Brigitte Sfăt vrea să deschidă o nouă afacere, o tonetă de înghețată și gogoșerie, afacere de care, speră ea, se va ocupa, cu mai mult succes decât până acum, chiar Florin Pastramă, investițiile anunțate fiind unele suficient de mari încât profitul să pară ușor de realizat.

Brigitte Sfăt, luată la țintă de interlopi

Brigitte Sfăt a fost, recent, victima unei situații dificile, atunci când, la restaurantul pe care îl deține, mai mulți interlopi au scos săbiile și au încercat să se răzbune pe chelnerul care le-a adus nota de plată, o notă de plată pe care au considerat-o mult prea mare, în ciuda reducerilor oferite de Florin Pastramă.

”A fost și fiul meu acolo. Când am chemat Poliția, ei au fugit. Atacatorii au fost violenți cu fiul meu, Roby, cu managerul și cu ospătarii. Atacatorul a scos și o macetă, se vede pe camerele de luat vederi pe care le-am pus la dispoziția Poliției. Am plâns când am aflat că au fost atacați angajații. Îmi pare rău că mi-am pus copilul în pericol. Dar și angajații sunt ca și copiii mei”, a spus Brigitte Sfăt, citată de Antena Stars, dezvăluind totodată că a depus plângeri penale în acest caz.

ADVERTISEMENT