Sport

Divorțul de Neymar le dă mari bătăi de cap șefilor lui PSG. Piedicile care stau în calea unui transfer

Neymar este dorit de Chelsea, PSG este dornică să scape de brazilian, însă lucrurile ar putea să fie blocate din pricina banilor.
24.02.2023 | 11:03
Divortul de Neymar le da mari batai de cap sefilor lui PSG Piedicile care stau in calea unui transfer
PSG vrea să scape de Neymar, însă accidentările repetate și spiritul rebel al brazilianului ar putea reprezenta o problemă. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Neymar pare să aibă zilele numărate la PSG chiar dacă mai are ani buni de contract cu parizienii. Există și interes concret din partea altor cluburi, numai că acest lucru, susțin specialiștii în fotbalul francez, nu este o garanție că lucrurile se vor rezolva ușor.

Suma de transfer și salariul lui Neymar, pietre de moară pentru PSG

După Cupa Mondială din Qatar, lucrurile s-au schimbat radical la PSG. Echipa n-a mai mers la fel, iar una dintre problemele care au dus la această situație a fost faptul că randamentul tripletei Messi – Neymar- Mbappe nu a mai fost la fel de bun ca-n toamnă.

ADVERTISEMENT

Este și motivul pentru care speculațiile privind viitorul MNM este pus sub semnul întrebării. Iar singurul punct fix pentru parizieni pare să rămână acum Mbappe.

Cu Messi, totul este incert, după ce negocierile privind prelungirea contractului nu au avut finalitate. Însă în cazul argentinianului, dorința directorului sportiv, Campos, și a patronilor din Qatar este ca el să continue.

ADVERTISEMENT

Nu același lucru este însă valabil în cazul lui Neymar. Prestațiile sale au fost în declin. În plus, absențele din pricina accidentărilor au început să se țină lanț.

Și nu este totul. A fost cearta din vestiar, cu Luis Campos, după înfrângerea cu Monaco. Dar și faptul că după înfrângerea cu Bayern, din Liga Campionilor, brazilianul a participat la un turneu de poker. Lucru care l-a enervat serios pe patronul Al-Khelaifi.

ADVERTISEMENT

Cu o ofertă de la Chelsea pe masă, ”divorțul” pare iminent. Doar că există o problemă, spun cei de la 10sport. ”Nu este un secret că PSG era deschis să-l lase pe Neymar să plece vara trecută.

Și cred că ar fi din nou dacă un club ar plăti o taxă de transfer semnificativă, mai ales că, mai important, ar scăpa și de salariul considerabil al brazilianului.

ADVERTISEMENT

Totuși, nu a fost cazul până acum. Iar cu accidentările și problema lui de mentalitate de după Cupa Mondială, este greu de imaginat că vor primi genul de ofertă de care ar fi nevoie pentru a se despărți de Neymar.

Deci, deocamdată, se pare că sunt blocați cu el”, a spus Jonathan Johnson la Caught Offside.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,50 este cota pentru „peste 3,5 goluri” la meciul Marseille – PSG

ADVERTISEMENT
Tags: