Life

Divorțul dintre Pepe și soție se complică? Motivul șocant pentru care Raluca a cerut un ordin de restricție

22.11.2020 | 12:32
Divortul dintre Pepe si sotie se complica Motivul socant pentru care Raluca a cerut un ordin de restrictie
ADVERTISEMENT

UPDATE: Fiica lui Nelu Pastramă a solicitat ordin de protecție, după ce a fost agresată în plină stradă de tatăl fetițelor sale. Raluca nu a mai suportat și a chemat un echipat de poliție, în cauză solicitând și un ordin provizoriu, acesta fiind valabil pentru o perioadă de 5 zile. 

Totodată, agenții de la secția 7 de Poliție din Capitală au deschis și un dosar penal pentru infracțiunea de violență domestică pe numele lui Pepe, pe numele real Ionuț Pascu.

ADVERTISEMENT

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, se arată în comunicatul Poliției, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Știre inițială: Pepe și Raluca Pastramă au anunțat că divorțează după 8 ani de mariaj, la notar, însă se pare că lucrurile au luat o întorsură ciudată. Bruneta a solicitat unei instanțe de judecată un ordin de protecție, neînțelegerile dintre ei ajungând într-un stadiu complicat.

Potrivit unor surse citate de cancan.ro, fiica afaceristului Nelu Pastramă a primit câteva mesaje de amenințare din partea cântărețului, lucru pe care nu l-a putut trece cu vederea. Acestea au făcut-o pe tânăra de 29 de ani să meargă la Judecătoria Sectorului 2 pentru o acțiune.

ADVERTISEMENT

Mai exact, frumoasa brunetă a solicitat judecătorilor bucureșteni emiterea unui ordin de protecție împotriva artistului. Acțiunea ar putea complica divorțul dintre cei doi, Pepe mărturisind în urmă cu ceva timp că separarea se dorește a fi amiabilă.

Raluca Pastramă, ordin de protecție. Ce i-a făcut Pepe soției sale

Iată că lucrurile nu sunt deloc roz de când Raluca Pastramă a luat decizia de a părăsi căminul conjugal pentru a se muta la părinți. Bruneta este hotărâtă să meargă până în pânzele albe, solicitarea ordinului de protecție fiind un avantaj în câștigarea custodiei.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă instanța îi va acorda Ralucăi Pastramă ordinul de protecție care ar urma să-l țină pe artist la distanță pentru o perioadă de maxim 6 luni. În toată această perioadă cântărețul nu va avea dreptul să se apropie de locuința brunetei sau de locul de muncă al acesteia.

Ionuț Pascu, așa cum îl cheamă în realitate pe artist, și Raluca Pastramă s-au cunoscut într-un club în urmă cu ani buni. Povestea lor de dragoste a început la scurt timp, cununia civilă dintre ei având loc pe 18 aprilie 2012, perioadă în care bruneta era deja însărcinată cu primul lor copil.

Cununia religioasă a fost organizată doi ani mai târziu, iar în 2015 a venit pe lume și cel de-al doilea copil. Relația lor a fost una solidă și nimeni nu se aștepta la un divorț, asta pentru că „au reușit” să ascundă micile probleme din cuplu.

Din păcate, neînțelegerile care au început în urmă cu 2 ani nu au mai putut fi trecute cu vederea, în ciuda faptului că Raluca Pastramă a acordat mai multe șanse poveștii de dragoste. Într-un final, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Pepe nu este la primul divorț, în anul 2011 punând capăt căsniciei cu actrița Oana Zăvoranu. Separarea nu a fost deloc una amiabilă, artistul și prima soție aruncându-și vorbe grele și jigniri în public și pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT