Life

Divorțul este iminent! Soția lui Alin Oprea de la Talisman a ajuns la notar însoțită de copii

13.08.2020 | 15:34
Divortul este iminent Sotia lui Alin Oprea de la Talisman a ajuns la notar insotita de copii
Soția lui Alin Oprea a mers la notar să depună actele de divorț. Cei doi copii i-au fost alături în acest moment dificil. Sursa foto: viva.ro
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că prietenii au încercat să-i convingă să renunțe la această decizie radicală, măcar de dragul copiilor pe care îi au împreună, lucrurile sunt cât se poate de clare. Între Alin Oprea și Larisa nu mai există cale de împăcare.

Separarea s-a produs după aproape 22 de ani de căsnicie, în momentul în care solistului trupei Talisman i s-au aprins călcâiele după o brunetă focoasă, căsătorită cu un cunoscut om de afaceri din Cluj.

ADVERTISEMENT

De altfel, acesta pare să fi fost și motivul pentru care soția s-a mutat la Londra, alături de Melissa și Adrian, ambii studenți în UK.

Larisa este hotărâtă să divorțeze de Alin Oprea. S-a prezentat la notar împreună cu cei doi copii

În plus, gestul său de astăzi nu face decât să confirme că separarea este doar o chestiune de timp. Partenera de viață a artistului  a pus piciorul în prag și a ajuns la notar, cel mai probabil pentru a demara procedurile de divorț.

ADVERTISEMENT

Și nu a trecut singură pragul biroului notarial, ci alături de copii. Cel mai probabil, aceștia nu au vrut să-și lase mama singură într-un astfel de moment.

Relația cu Alin Oprea s-a răcit în momentul în care cântărețul a fost surprins în compania amantei. Melissa și Adrian nu pot înțelege de ce propriul tată s-a schimbat atât de mult și a ales să-și refacă viața în compania altei femei.

ADVERTISEMENT

Solistul Talisman a promis că va clarifica situația în următoarele zile

În imaginile publicate de spynews.ro se observă cum Larisa ajunge la notar cu fiica de mână, în timp ce Adrian le urmează îndeaproape, afișând o mină destul de relaxată, semn că s-a împăcat deja cu ideea că părinții se vor despărți.

Deși decizia nu este deloc ușoară, mai ales după o căsnicie de 22 de ani, bruneta încearcă să pară la fel de relaxată. Expresia feței lasă, însă de înțeles că această situație nu îi este deloc confortabilă. Cu copiii de partea sa, și-a luat până la urmă inima în dinți și a decis să pună punct mariajului.

ADVERTISEMENT

Cât despre solistul trupei Talisman, acesta a promis că va lămuri întreaga situație după data de 15 august. „Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele”, a declarat Alin Oprea.

ADVERTISEMENT
Tags: