Life

DJ Harra, de urgență la spital. Dana Neacșu este oripilată de ceea ce a văzut la ATI / Foto

25.11.2020 | 16:19
DJ Harra de urgenta la spital Dana Neacsu este oripilata de ceea ce a vazut la ATI  Foto
ADVERTISEMENT

DJ Harra a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a simțit rău. Vedeta a fost uimită de ceea ce a văzut în spital.

Artista nu explicat de ce boală suferă, doar că nu s-a simțit bine. motiv pentru care a ales să apelez la doctori. Ea s-a dus direct la urgențe, unde a fost tratată de către medicii de gardă de la spital.

ADVERTISEMENT

Dana Neacșu a mărturisit că nu se aștepta să vadă asemenea imagini în fața ochilor la ATI, unde sunt tratați bolnavii de COVID.

Vedeta a făcut poze în spital
Vedeta a făcut poze în spital

„Urăsc să pun poze din spitale. Urăsc oamenii care fac asta. Dar o fac pentru că mulți dintre noi, nu conștientizează ce trăim. Iar daca acest gest al meu, oricât ar fi de urât, mai schimba percepția câtorva oameni cu privire la ce se întâmplă, este un mare câștig pentru noi toți.

ADVERTISEMENT

Aseară, pentru prima dată, am simțit ce înseamnă acest covid.

Nevoiită fiind să intru într-un spital, din cauza stresului și oboseli din ultimul an, am tras cu ochiul printr-o crăpătură de ușa, la secția AȚI. Imaginea e una de război…! Încă de la intrarea în unitate, totul este înfiorător. Corturi, oameni mulți, medici cu fetele obosite și o agitație pe care încearcă să o mascheze pentru a nu crea panică printre cei deja panicați.

Paturi unul lângă altul, oameni intubați, medici cărora nu le poți zări urma de piele, mișunând îngrijorați de colo-colo și mulți oameni la rând, așteptând în corturile special amenajate și în interior și în exterior…!

ADVERTISEMENT

O imagie pe care o voi păstra multa vreme și de care o să îmi amintesc de fiecare dată când nu îmi place să port masca sau când fac figuri că nu îmi place mirosul de dezinfectant…!

Stay safe de bună voie. E mai bine.

La secția normală de primiri urgențe, a unui spital de stat în apropierea căruia eram, toate paturile erau ocupate. Oameni destul de mulți și aici. Domnea și aici o imagine de război. Cum vezi în filme. Cel puțin așa am perceput-o eu.

ADVERTISEMENT

Eu care nu vizitez, Slava Domnului, spitalele des..!

Am fost tratată promt. Nu m-a interesat să stau pe scaun și nu în pat. Aș fi stat și pe jos că să cedez locul unui alt om cu probleme. Îmi era foarte rău, dar după ce am văzut AȚI-ul… am picat și emoțional…!
Mi s-au administrat vitamine, mi s-au făcut teste și analize. În 2 ore, am plecat pe picioare, dar speriata. Pentru prima oara, speriata de ceea ce trăim…!

Ps: Mama nu te speria, sunt bine. Aveți grija de voi”, a scris Dana Neacșu pe Facebook.

Dana Neacșu este în afara oricărui pericol, iar din cauza stresului a ajuns la spital
Dana Neacșu este în afara oricărui pericol, iar din cauza stresului a ajuns la spital

Cu ceva timp în urmă, DJ Harra susținea că nu are încredere în statistici, dar nici în faptul că în spitale nu mai există locuri la ATI. De data asta, vedeta s-a convins singură. Dana Neacșu este o artistă DJ cunoscută pentru aparițiile sale în sânii goi la concerte.

ADVERTISEMENT