Life

DJ Hugo Arthur de la Românii au talent, pe scena de la SAGA Festival. Cum a primit vestea puștiul

DJ Hugo Arthur, unul dintre finaliștii de la Românii au talent, a primit invitația de a performa pe scena unui mare festival desfășurat vara aceasta în țara noastră.
24.05.2022 | 13:01
DJ Hugo Arthur de la Romanii au talent pe scena de la SAGA Festival Cum a primit vestea pustiul
DJ Hugo Arthur, invitat la SAGA Festival. Este unul dintre finaliștii de la Românii au talent. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Puștiul de numai 14 ani a povestit cum a primit vestea că va urca pe scena de la SAGA Festival. Copilul este nominalizat la premiul de originalitate în emisiunea care își va desemna marele câștigător pe 27 mai 2022.

DJ Hugo Arthur, invitat la SAGA Festival. Este unul dintre finaliștii de la Românii au talent

DJ Hugo Arthur i-a impresionat pe cei patru jurați de la Românii au talent. A primit patru de Da din partea vedetelor de la masă, iar acum are posibilitatea să facă spectacol pe una dintre marile scene ale festivalurilor.

ADVERTISEMENT

„Părinții mi-au spus că au o veste bună, m-au sfătuit să mă așez pe pat și în momentul în care mi-au spus că voi mixa la SAGA Festival, m-am bucurat enorm că visul mi s-a împlinit acum. 

Vestea, pe care am primit-o cu brațele deschise, este un lucru extraordinar, mai ales că mi se întâmplă la o vârstă fragedă. Îmi doresc să le ofer fanilor festivalului un show spectaculos, să danseze și să se simtă minunat, să le transmit din energia mea.

ADVERTISEMENT

M-am pregătit în tot acest timp pentru un festival, deși nu știam când mi se va oferi această ocazie. Setul cu care o să vin la SAGA mă reprezintă”, a declarat DJ Hugo Arthur, notează infomusic.ro.

Cine este DJ Hugo Arthur de la Românii au talent

Finalistul de la Românii au talent urmează să urce pe scena evenimentului chiar vara aceasta. Festivalul este programat în perioada 3-5 iunie și se desfășoară pe Arena Națională din București, biletele fiind deja puse în vânzare.

ADVERTISEMENT

Puștiul în vârstă de 14 ani este originar din Timișoara. Concurentul de la Pro TV este născut în data de 16 septembrie 2007 și are un talent pe care și l-a descoperit cu ajutorul tatălui său. Bărbatul și-a vândut mașina pentru a-i achiziționa o consolă numită DDJ-Sb3.

„Pasiunea lui a venit după ce s-a întâmplat la școală. Am zis să-l scot în lume, să-i arăt că există totuși și oameni care pot să-l aprecieze, oameni care-l plac, care văd altceva față de ce a văzut el la școală”, a declarat tatăl lui Hugo, la Pro TV.

ADVERTISEMENT

DJ Hugo Arthur a mărturisit că a avut parte de bullying încă de la clasa pregătitoare, motiv pentru care părinții au decis să-l retragă din instituția de învățământ. De doi ani studiază acasă și își dezvoltă pasiunea în muzică.

ADVERTISEMENT