Life

DJ Tiesto, bucurie enormă la 51 de ani. Soția artistului a adus pe lume o fetiță

16.11.2020 | 13:58
DJ Tiesto bucurie enorma la 51 de ani Sotia artistului a adus pe lume o fetita
ADVERTISEMENT

DJ Tiesto, pe numele real Tijs Michiel Verwes, a devenit pentru prima oară tată la vârsta de 51 de ani. Artistul de origine olandeză trăiește o bucurie enormă după ce în urmă cu câteva zile soția sa, modelul Annika Backes (24 de ani), a adus pe lume o fetiță.

Artistul internațional este în culmea fericirii, dovadă fiind chiar imaginile postate pe rețelele de socializare. Muzicianul le-a arătat internauților cum arată micuța, mărturisind cu această ocazie ce nume a primit la naștere copilul.

ADVERTISEMENT

Cuplul, care s-a căsătorit în septembrie 2019, și-a prezentat fiica în mediul online, DJ Tiesto declarând că micuța va purta numele Viola Margreet Verwest. Bebelușul i-a stârnit emoții pe care nu le-a simțit niciodată, artistul fiind bucuros peste măsură.

DJ Tiesto, pentru prima oară la 51 de ani. Soția sa a născut o fetiță

„Salutați-o pe fiica mea Viola Margreet Verwest. Mi-a trezit sentimente despre care nu am știut niciodată. Și mama sa, Annika Backes, este o adevărată campioană. Cum poate arăta atât de drăguță după ce a născut

ADVERTISEMENT

, a scris DJ Tiesto pe Instagram la scurt timp după ce a venit pe lume fiica sa, în dreptul unor imagini cu soția și cu micuța.

Potrivit people.com „olandezul zburător” le-a arătat fanilor de pe rețelele de socializare o imagine cu familia completă. Fotografia a fost făcută după ce soția vedetei a fost externată și a ajuns acasă, cei doi soți fiind cu zâmbetul pe buze alături de fiica lor.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tiësto (@tiesto)

DJ Tiesto și Annika Backes s-au cunoscut în 2015 în restaurantul Catch din New York, povestea lor de dragoste începând la scurt timp după prima întâlnire. Cei doi au ajuns să fie împreună prin intermediul unor prieteni comuni, în 2017 modelul fiind cerut în căsătorie.

Ceremonia civilă a avut loc în toamna anului trecut, în fața a 80 de invitați. Petrecerea a fost organizată în hotelul de lux Amangiri, din statul american Utah, un cadru elegant, romantic și în același timp intim pentru cei doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

Nunta a fost amânată o perioadă foarte lungă de timp din cauza programului încărcat al artistului. În cele din va fi organizată în 2021. Evenimentul va avea loc într-un decor fabulos, în mijlocului deșertului Utah, locația fiind găsită chiar de fotomodel.

„Ne place liniștea senină de acolo, te face să te simți ca și cum ai fi pe o altă planetă”, a mărturisit iubita muzicianului în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
Tags: