Life

DJ Tiesto, din nou tată alături de tânăra sa soție. Artistul este pe lista de la SAGA Festival

DJ Tiesto (53 de ani), solistul care se află pe lista de la SAGA Festival, a anunțat că va deveni tată pentru a doua oară. Vedeta a dat vestea la premiile Grammy din weekend.
05.04.2022 | 14:39
DJ Tiesto din nou tata alaturi de tanara sa sotie Artistul este pe lista de la SAGA Festival
Tiesto, tată pentru a doua oară. DJ-ul olandez are o fetiță pe nume Viola. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul, pe numele său complet Tijs Michiel Verwest, este în culmea fericirii de când mai tânăra sa soție, Annika Verwest, a rămas însărcinată pentru a doua oară. Modelul în vârstă de 25 de ani urmează să aducă pe lume încă un copil.

Tiesto, tată pentru a doua oară. DJ-ul olandez are o fetiță pe nume Viola

DJ Tiesto și frumoasa parteneră de viață așteaptă cel de-al doilea copil. Starul de origine olandezăare o fetiță pe nume Viola Margreet care a venit pe lume în noiembrie 2020, la scurt timp după s-a căsătorit cu aleasa inimi sale.

ADVERTISEMENT

Starul și modelul Annika Verwest au împărtășit vestea cea mare pe rețelele de socializare, unde au postat o filmare emoționantă în care artistul sărută delicat burtica partenerei sale. Momentul a fost surprins la Premiile Grammy.

Producătorul muzical a apărut într-un costum auriu cu imprimeu, marca Dolce și Gabbana și cu pantofi strălucitori, în timp ce soția sa a optat pentru o rochie neagră cu un corset în stil bardot și o fustă semi-pură, împodobită cu flori.

ADVERTISEMENT

„Voi avea încă un copil cu dragostea vieții mele”, este mesajul care însoțește postarea făcută de DJ Tiesto pe contul de Instagram. Cei doi urmează să devină părinții unui băiețel.

DJ Tiesto și Annika
DJ Tiesto și Annika, părinți a doua oară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

DJ Tiesto, prezent la SAGA Festival, în iunie

DJ, care va fi prezent la SAGA Festival în perioada 3-5 iunie 2022, formează un cuplu cu modelul încă din anul 2015. Tiesto și Annika s-au logodit în 2018, de Ziua Recunoștinței. Și-au unit destinele într-o ceremonie superbă care s-a desfășurat în mijlocul deșertului, în Utah, în septembrie 2019.

ADVERTISEMENT

Cei doi sunt de nedespărțit de când s-au întâlnit și de fiecare dată când apar în public se poate observa cu ochiul liber iubirea pe care și-o poartă. Cel mai probabil fotomodelul va veni și în România, la începutul acestei veri.

Tiesto, care este unul dintre cei mai apreciați DJ la nivel mondial, va urca pe Arena Națională, acolo unde pregătește un set incendiar pentru fanii săi.

ADVERTISEMENT