Foto. Djokovic, noi probleme medicale la mâna dreaptă! S-a operat în Elveţia

novak djokovic, australian open, operatie

Novak Djokovic are din nou probleme medicale, după ce a fost eliminat în optimile de finală de la Australian Open. Sârbul a ajuns la cuţit după turneul de la Melbourne.

Novak Djokovic are din nou probleme medicale, la scurt timp după ce revenit pe teren. Fostul lider mondial a stat pe bară aproape cinci luni din cauza unei accidentări suferite la cotul drept în timpul turneului de la Wimbledon.

Sârbul s-a întors în circuit luna trecută, când a participat la Australian Open. Tenismentul de 30 de ani s-a oprit în optimile de finală ale turneului de la Melbourne, fiind eliminat în trei seturi de sud-coreeanul Hyeon Chung.

Djokovic s-a operat în Elveţia

Novak Djokovic s-a operat în această săptămână la mâna dreaptă. Intervenţia medicală a avut loc la o clinică din Elveţia, iar motivul a fost o proeminenţă osoasă care îi cauza dureri în timpul jocului. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fostul lider mondial ATP ocupă în prezent locul 13 în circuitul masculin de tenis. "Nole" a obţinut 12 trofee de Mare Şlem, cele mai multe, şase la număr, le-a obţinut chiar la Australian Open.