Foto. Djokovic, noi probleme medicale la mâna dreaptă! S-a operat în Elveţia

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
02/02/2018, 16:17
Foto. Djokovic, noi probleme medicale la mâna dreaptă! S-a operat în Elveţia GALERIE FOTO

Novak Djokovic are din nou probleme medicale, la scurt timp după ce revenit pe teren. Fostul lider mondial a stat pe bară aproape cinci luni din cauza unei accidentări suferite la cotul drept în timpul turneului de la Wimbledon.

Sârbul s-a întors în circuit luna trecută, când a participat la Australian Open. Tenismentul de 30 de ani s-a oprit în optimile de finală ale turneului de la Melbourne, fiind eliminat în trei seturi de sud-coreeanul Hyeon Chung.

Djokovic s-a operat în Elveţia

Novak Djokovic s-a operat în această săptămână la mâna dreaptă. Intervenţia medicală a avut loc la o clinică din Elveţia, iar motivul a fost o proeminenţă osoasă care îi cauza dureri în timpul jocului. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Fostul lider mondial ATP ocupă în prezent locul 13 în circuitul masculin de tenis. “Nole” a obţinut 12 trofee de Mare Şlem, cele mai multe, şase la număr, le-a obţinut chiar la Australian Open. 

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.