Fotbal intern

Djokovic acuză după CFR Cluj – Slavia 0-1: “Este bizar că doar în România se întâmplă asta”

29.08.2019 | 00:16
Djokovic acuza dupa CFR Cluj  Slavia 01 Este bizar ca doar in Romania se intampla asta

CFR Cluj a pierdut cu 0-1 returul cu Slavia Praga şi a ratat calificarea în grupele UEFA Champions League. Clujenii vor juca în Europa League după ce au pierdut cu 0-1 ambele manşe împotriva cehilor. 

Djokovic e fair play după CFR Cluj – Slavia 0-1, însă îi acuză pe conducătorii din Casa Pariurilor Liga 1: “Doar la noi nu se poate”

Damjan Djokovic, unul dintre jucătorii cheie ai CFR-ului în această campanie din Champions League, a recunoscut superioritatea cehilor în această confruntare: “A fost o şansă unică şi nu am reuşit să marcăm un gol şi să câştigăm. După două meciuri, cred că echipa cea mai bună a intrat în Champions League. Au lipsit doi-trei jucători foarte valoroşi şi poate că asta a făcut diferenţa.

Nu am marcat, cred că asta este prima greşeală, dar trebuie să felicităm adversarii, care au luptat foarte bine şi din păcate nu am putut să ne creem foarte multe ocazii. Au stat foarte bine în teren. 

Părerea mea e că este un pic bizar că doar în România nu s-au putut opri meciurile. Noi am venit după 16 meciuri şi după trei adversari foarte tari din Champions League. Azi ne-a lipsit şi norocul. Sper să ajungem în primăvara europeană. Încercăm să facem tot Clujul de noi. Cred că va fi o noapte lungă în hotel pentru că am avut o şansă unică. Ăsta este fotbalul”, a spus Djokovic.

Djokovic, acuză după CFR Cluj - Slavia 0-1 Este bizar că doar în România se întâmplă asta
Djokovic, acuză după CFR Cluj – Slavia 0-1 Este bizar că doar în România se întâmplă asta

CFR Cluj va evolua în faza grupelor din Europa League. Ardelenii vor fi în urna a patra a competiţiei, însă speră să se califice în primăvara europeană, deşi pot da peste nişte adversari foarte redutabili.